Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Колумне

Блог
<< < 2  3  4  5  6  7  8  9 > >>Укупно: 573  Приказано: 41 - 50

Ко је донео одлуку да се избаци представа у којој глуми Сергеј Трифуновић?

Душан Остојић 22.11.2018.

Одлуку да се избаци представа Београдског драмског позоришта у којој глуми Сергеј Трифуновић, донео је Грујица Вељковић, председник Фестивалског одбора. Грујица је дипломирани правник и сматра да је реч о сукобу интереса јер је Сергејев отац Тома Трифуновић председник жирија. То је званична верзија!

опширније

Коментара: 0

Фондација "Буди хуман"

Вукан Остојић 20.11.2018.

Фондација "Буди хуман" је једна од водећих у хуманитарном раду. Ова фондација броји на десетине деце којима је много помогла, на стотине које чекају помоћ на сајту budihuman.rs, и надамо се на стотине које ће тек добити помоћ.

опширније

Коментара: 1

Нешто мало о риболову

Вукан Остојић 17.11.2018.

Риболов најчешће људима служи за релаксацију. Људи у риболов иду из љубави, али неки људи (ловокрадице) иду у, тако звани криволов, како би крали рибе на недозвољен начин. Најчешће то раде како би те рибе касније продавали. Али, не схватају да то узимају од природе, и од поштених људи, који ту дођу да се одморе уз природу и минимални улов.

опширније

Коментара: 0

Злоупотреба уметничке слободе!

Миодраг Тасић 13.11.2018.

Један од бољих потеза такозваног јавног сервиса, мисли се на Радио телевизију Србије (РТС), свакако је серија "Корени", урађена по истоименом роману Добрице Ћосића.

опширније

Коментара: 0

Енциклопедија са само 12 година

Вукан Остојић 10.11.2018.

Написао је своју енциклопедију о животињама са само 12 година. Енциклопедију је сам илустровао. Црта боље него неки велики сликари. Тренутно има 16 година. Све ово говори о Душану Кртолици. Опширно о овом младом креатору сазнаћете кроз интервју.

опширније

Коментара: 0

Интервју са популарним Јутјубером

Вукан Остојић 08.11.2018.

Сви они који не знају ко је Марко Вулетић имају преко 30 година, или пак живе испод камена. Уколико не знате ко је овај младић надам се да ћете сазнати кроз интервју.

опширније

Коментара: 0

Интервју са познатим Јутјуберима

Вукан Остојић 07.11.2018.

Једна од популарнијих емисија на Јутјубу јесте "Марка Жвака". Један од водитеља ове емисије био је на програму Б92 сада 02ТВ, тј. Душан Шапоња познатији као Шапке.

опширније

Коментара: 0

Интервју са познатим блогером

Вукан Остојић 06.11.2018.

Од овог текста наш портал добија новог сарадника који ће се бавити представљањем занимљивих блогера нашим читаоцима. Први у низу интервјуа који је урадио Вукан Остојић, десетогодишњак из Алексинца, је интервју са Милошем Вујићем, познатијим као Илустранко. Илустранко има преко 45.000 фанова на Инстаграму.

опширније

Коментара: 0

Издао ме пријатељ, издао ме брат!

Миодраг Тасић 28.10.2018.

Овако гласе стихови једне новокомпоноване песме. И баш тако може се осликати политичка ситуација у Србији. Новокомпонована држава, не само метафорички речено, новокомпоновани лидери и понашање "политичке елите" у том стилу; што ће рећи увреде политичких противника до крајњих граница. Мада овде границе не постоје.

опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Брзо је некад кусо!

Миодраг Тасић 19.09.2018.

Брже, јаче, боље, све за светлу будућност. Мада већ живимо у светлој садашњости! Много се ради да буде боље.

опширније

Коментара: 1

<< < 2  3  4  5  6  7  8  9 > >>Укупно: 573  Приказано: 41 - 50