Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Багер од 25 тона пао на кафану у Алексинцу

rss

04.08.2018.

Постоје неке ствари које се могу догодити само у Алексинцу и нигде више. Једна од таквих ствари се збила у среду 1. августа око 19,30 сати у Улици Леле Поповић када је багер тежак око 25 тона пао на кафану "Отац". Срећом у улици нико није пролазио тротоаром тако да нико није страдао.

Фото: Саша Гидра Марковић

Алексинчани Саша Марковић и Душан Стевановић који су и сликали овај необичан догађај у вароши кажу да је багер превозио камион Рудника "Ресавица" из Вршке чуке ка руднику "Соко" поред Сокобање.

- Стварно је нејасно како је тако тежак багер који је био обезбеђен успео да склизне и да падне према кафани. "Шапа" багера се зарила у кафану и причинила приличну штету. Изгледа да је багер наишао на неку ударну рупу на коловозу и како је упао, тако је камион склизнуо - кажу њих двојица.

Фото: Саша Гидра МарковићТоком вечери, коловоз Алексинац - Соко Бања је био у прекиду, али је током јутра следећег дана направљен пролаз тако да у саобраћају сада нема проблема.

Текст: Курир.рс/М.С.


# Алексинац саобраћај Сокобања саобраћајна незгода Леле Поповић улица Душан Стевановић Саша Марковић Гидра Саша Марковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима