Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bager od 25 tona pao na kafanu u Aleksincu

rss

04.08.2018.

Postoje neke stvari koje se mogu dogoditi samo u Aleksincu i nigde više. Jedna od takvih stvari se zbila u sredu 1. avgusta oko 19,30 sati u Ulici Lele Popović kada je bager težak oko 25 tona pao na kafanu "Otac". Srećom u ulici niko nije prolazio trotoarom tako da niko nije stradao.

Foto: Saša Gidra Marković

Aleksinčani Saša Marković i Dušan Stevanović koji su i slikali ovaj neobičan događaj u varoši kažu da je bager prevozio kamion Rudnika "Resavica" iz Vrške čuke ka rudniku "Soko" pored Sokobanje.

- Stvarno je nejasno kako je tako težak bager koji je bio obezbeđen uspeo da sklizne i da padne prema kafani. "Šapa" bagera se zarila u kafanu i pričinila priličnu štetu. Izgleda da je bager naišao na neku udarnu rupu na kolovozu i kako je upao, tako je kamion skliznuo - kažu njih dvojica.

Foto: Saša Gidra MarkovićTokom večeri, kolovoz Aleksinac - Soko Banja je bio u prekidu, ali je tokom jutra sledećeg dana napravljen prolaz tako da u saobraćaju sada nema problema.

Tekst: Kurir.rs/M.S.

Komentara: 4


# Aleksinac Sokobanja saobraćajna nezgoda Lele Popović ulica Dušan Stevanović Saša Marković Gidra Saša Marković
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+7) (-1)

  Branko 14.08.2018.
  Niko ne kritikuje nadlezne za odrzavanje puteva i ne kaze odakle rupa na ilici da i biciklistu moze da iznenadi i skrene s puta a kamo li ovako mocnu masinu.

 • (+8) (-)

  Ej 14.08.2018.
  Nadlezne a i sve ostale treba da je stid,grad je u velikom haosu nista ne funkcionise kako treba a oni nista ne resavaju!

 • (+4) (-7)

  ? 16.08.2018.
  Sto se tice rupe na ulici, obratite se ministarstvu saobracaja. Taj put je u nadleznosti republike, i kakva god bila lokalna vlast, a mnogo je losa, nema ingerencije nad tom ulicom. Ne moze samoinicijativno da je radi jer nema prava.

 • (+5) (-5)

  :D 19.08.2018.
  Vrlo zanimljivo da su se prvi javili i sa snimcima izasli Dusan i Gidra. :D


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima