Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Total: 8045  Displaying: 1 - 10

Препуне чекаонице и кревети, грађани поручили "Нека види Вучић"

01.12.2020.

Снимак који смо објавили пре неколико дана на коме се виде десетине људи, који збијени једни до других чекају на преглед у Општој болници у Алексинцу, болнички кревети на којима су и по 3 пацијента, рукавице и крв на поду и оронули зидови болничке зграде - сцене су из видео снимка насталог у алексиначкој болници који се шири друштвеним мрежама, а који је стигао и до портала Јужне вести.

Опширније

Коментара: 0

Запослени у болници су на ивици снаге због све горе ситуације са Ковидом

Општина Алексинац 30.11.2020.

Констатовано је да се епидемиолошка ситуација на територији општине Алексинац погоршала.

Опширније

Коментара: 1

Почела акција сликања мурала у Алексинцу

30.11.2020.

Не можемо а да се не запитамо, да ли је тренутно пандемија коронавируса и да ли је ситуација у Алексинцу алармантна или ипак не?

Опширније

Коментара: 2

Болница у Сокобањи пуна, 91 ковид пацијент из Београда

Танјуг 30.11.2020.

У болници за неспецифичне плућне болести у Сокобањи, која је претворена у ковид болницу, у протекла два дана довожени су пацијенти из Београда, њих 91 укупно, па ова здравствена установа више нема слободних места за заражене из места у Нишавском и Борском округу који гравитирају према овој установи, изјавила је за Тањуг директорка Весна Милановић.

Опширније

Коментара: 0

На захтев опште болнице Алексинац постављен шатор као чекаоница

Алексинац.нет 29.11.2020.

После писања Алексинац нет и снимка који смо јуче објавили, нешто се ипак догађа испред оронуле зграде АТД-а и дугим редовима проузрокованим Ковидом 19.

Опширније

Коментара: 1

Колумна Миодрага Тасића: Време невиђених успеха

29.11.2020.

Ако коза лаже, рог не лаже! Стара изрека потврђује српску свакидашњицу. Елем, има злурадих људи у земљи Србији који не верују у тврдње владајуће елите, и поготову првог међу нама, о свеопштом напретку и просперитету наше Отаџбине. То је оно о најмањем паду друштвеног производа у Европи, најпре. До краја године можда и не буде пада производње и стандарда. Бићемо на нули. Мада смо ми на нули већ деценијама, а пакосници још убеђују да смо и испод нуле. У дебелом минусу!

Опширније

Коментара: 0

Најстарија породица из царске Русије у Житковцу

Божа Марковић 29.11.2020.

Како би смо сачували од заборава порекло неких руских породица пишемо нове редове у том циљу, али и зато што се углавном ради о добрим, дисциплиновани, радним и вредним људима који су наши суседи, познаници, пријатељи, као и сазнамо како су Руси после црвене револуције, бежали и у Краљевину Србију, КСХС, а и у новије време су многи Руси изабрали Републику Србији за своју земљи. Који су их разлози водили у земљу подршке- нашу Србију?

Опширније

Коментара: 0

Како изгледају прегледи у доба короне у Алексинцу

Алексинац.нет 28.11.2020.

На Фејсбуку се појавио снимак који је настао у једној од наших медицинских установа, који изгледа као да је сцена из неког хорор филма, а не из амбуланте у Алексинцу.

Опширније

Коментара: 1

Песма посвећена прослављеном фудбалеру

Божа Несврћанин 28.11.2020.

Настала је много пре него што је објављена химна "Марадона", у трећем поглављу књиге, у коме су опевани многи други значајни спортисти Србије и света, књижевника Драгише Марковића "Бука страшнија од звука" 2018., Друштво за народно просвећивање "Светионик" Крагујевац. То поглавље носи наслов "Спортисти - наши узори", где је поучна песма о Марадони.

Опширније

Коментара: 0

Музичка школа "Владимир Ђорђевић" креће са онлајн наставом

27.11.2020.

Због све теже ситуације са пандемијом коронавируса ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу прелази на онлајн наставу.

Опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Total: 8045  Displaying: 1 - 10

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима