Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друштво

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Total: 939  Displaying: 1 - 10

Аутобус пун ризика, због врућина возачи укључују климу

25.05.2020.

Редуковани ред вожње у међуградском саобраћају и смањен број полазака у јутарњим сатима, када све већи број радника из Алексинца, путује на посао у Ниш, изазвао је велике гужве, али и забринутост због могућег ширења заразе.

Опширније

Коментара: 0

Расписан конкурс за нове полицајце на југу Србије

23.05.2020.

До 5. јуна заинтересовани се могу пријавити за посао полицајца у готово свим општинама на југу Србије, као и за посао граничног полицајца на нишком Аеродрому "Константин Велики" и граничним прелазима са Бугарском и Македонијом. Заинтересовани, како кажу у МУП-у, имају могућност да се приликом пријаве изјасне за које радно место желе да прођу стручно оспособљавање.

Опширније

Коментара: 0

По препоруци Министарства тестирање на корону није обавезно за све у вртићу

22.05.2020.

Само запослени у предшколским установама који су били у контакту са ковид позитивним људима или су радили у привременим болницама са оболелима од короне морају да се тестирају и тек са негативним резултатом дођу на посао - кажу у Министарству просвете, док за остале то није обавеза.

Опширније

Коментара: 0

Васпитачица алексиначког вртића радила позитивна на коронавирус

19.05.2020.

У Предшколској установи "Лане" у Алексинцу једна од васпитачица је позитивна на коронавирус. Директорка ове установе Виолета Поповић каже да је васпитачица на послу била само 11. маја и да је тада у групи било само једно дете.

Опширније

Коментара: 0

Најбоља фотографија у изолацији настала у Алексинцу

19.05.2020.

Фото савез Србије је организовао конкурс за најбољу фотографију насталу у изолацији. Прва награда припала је нашем познатом фотографу Хаџи Миодрагу Миладиновићу.

Опширније

Коментара: 0

Црвени крст испоручио пакете корисницима Центра за социјални рад

14.05.2020.

У понедељак и уторак волонтери Црвеног крста Алексинац испоручили су 91 пакет хране и хигијене. Пакети су испоручени корисницима Центра за социјални рад општине Алексинац.

Опширније

Коментара: 0

Када ће домови за старе изаћи из изолације и каква ће бити нова правила

11.05.2020.

Корисници домова за старе још увек су у изолацији, а када ће моћи да изађу напоље одлучиваће директори са запосленима и по препоруци епидемиолога.

Опширније

Коментара: 0

Стопама својих предака - Тара Биочанин

Љубиша Марковић - Балта 09.05.2020.

Са ЖКК „Краљево“ прваком државe Србијe и освајачeм Купа Србијe у eкипи и млађана Тара Б. Биочанин из Крушeвца, која има само 15 година. Уз то одлична јe учeница Гимназијe у Краљеву, много тренира професинално али књига је и даље приоритет.

Опширније

Коментара: 0

Зашто у Нозрини ђубре није однешено већ две недеље?

Алексинац.нет 08.05.2020.

У селу Нозрина појавио се проблем са смећем које ком унално предузеће већ неко време не односи. Контејнери су препуни, а ђубре је, због тога, разбацано на све стране

Опширније

Коментара: 1

Пакети прехрамбених производа за грађане Алексинца

Општина Алексинац 08.05.2020.

Чланице Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД) у знак солидарности и подршке издвојиле су прехрамбене производе из свог асортимана за Општину Алексинац.

Опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Total: 939  Displaying: 1 - 10Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима