Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Михољски сусрети села и ове године у Алексинцу

rss

23.06.2022. Општина Алексинац

У Палати Србије 22. јуна 2022. године потписани су уговори за доделу бесповратних средстава са представницима 87 јединица локалних самоуправа, које су средства добиле по Јавном конкурсу за организовање манифестације под називом „Михољски сусрети села“.

Михољски сусрети села и ове године у Алексинцу

Председник општине Далибор Радичевић потписао је са министром за бригу о селу Миланом Кркобабићем Уговор вредан 490.500 динара, којим министарство даје додатну подршку манифестацији „Михољски сусрети села“, општина Алексинац обезбедила је пре Уговора 497.000 динара за организовање ове манифестације.

По програму ове године манифестација ће бити одржана септембра месеца у Глоговици, Корману, Моравцу, Трњану, Бобовишту, Мозгову, Тешици, Великом Дреновцу, Житковцу, Дражевцу, а завршна манифестација планирана је да се одржи у Алексинцу.

Подносиоци пријаве на јавни конкурс су јединице локалне самоуправе, које осмишљавају програм, датум, сатницу, и место одржавања једнодневне или вишедневне манифестације под називом „Михољски сусрети села“, а која обухвата активности у којима учествује становништво села са територије једне јединице локалне самоуправе.

 


# председник општине Далибор Радичевић Милан Кркобабић михољски сусрети села
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима