Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Miholjski susreti sela i ove godine u Aleksincu

rss

23.06.2022. Opština Aleksinac

U Palati Srbije 22. juna 2022. godine potpisani su ugovori za dodelu bespovratnih sredstava sa predstavnicima 87 jedinica lokalnih samouprava, koje su sredstva dobile po Javnom konkursu za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“.

Miholjski susreti sela i ove godine u Aleksincu

Predsednik opštine Dalibor Radičević potpisao je sa ministrom za brigu o selu Milanom Krkobabićem Ugovor vredan 490.500 dinara, kojim ministarstvo daje dodatnu podršku manifestaciji „Miholjski susreti sela“, opština Aleksinac obezbedila je pre Ugovora 497.000 dinara za organizovanje ove manifestacije.

Po programu ove godine manifestacija će biti održana septembra meseca u Glogovici, Kormanu, Moravcu, Trnjanu, Bobovištu, Mozgovu, Tešici, Velikom Drenovcu, Žitkovcu, Draževcu, a završna manifestacija planirana je da se održi u Aleksincu.

Podnosioci prijave na javni konkurs su jedinice lokalne samouprave, koje osmišljavaju program, datum, satnicu, i mesto održavanja jednodnevne ili višednevne manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“, a koja obuhvata aktivnosti u kojima učestvuje stanovništvo sela sa teritorije jedne jedinice lokalne samouprave.

 


# predsednik opštine Dalibor Radičević Milan Krkobabić miholjski susreti sela
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima