Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Тежак пораз у Куршумлији

rss

19.11.2019. Милан Милојевић

Млади и неискусни футсалери Алексинчана

ФУТСАЛ: Тежак пораз у Куршумлији

КМФ ''БЕЛЕ ЦРКВЕ'' (КУРШУМЛИЈА) - КМФ ''АЛЕКСИНАЦ 2015'' (АЛЕКСИНАЦ) 8:1 (4:0)

На затварању 5. кола Треће футсал лиге ''ИСТОК'', екипа из Алексинца, са само седам играча у протоколу, десетковани не играњем већине играча због повреда или посла којим се баве (пошто је био радни дан) нису ни могли ништа очекивати на овом тешком гостовању у Куршумлији сем часног пораза. И поред тога играли су равноправно са домаћинима готово 14 минута. А онда је уследио потоп младе и неискусне екипе Алексинца.

Једини погодак за Алексинчане постигао је Стефан Ђурић у 28 минуту. Код домаћина бољи од осталих био је троструки стрелац Мирко Мијајловић, док су се по два пута уписали Марко Поповић и Данило Ракић.

 

СЕМАФОР  5.КОЛА :

Беле Цркве – Алексинац 2015 8:1

Пиргос – Минерс  7:2

Прокупље – Тимок 2013  5:8

Лесковац – Пирот  9:0

Академац - БСК  1:2

На табели први су Лесковчани са 13 бода, по бод мање имају Зајечарци и екипа БСК-а, Алексинчани су са екипом Прокупља сакупили по 3 бода и деле осмо и девето место, последњи је Минерс из Мајданпека без бодова.

Наравно овај пораз не сме да обесхрабри младу екипу Алексинца, јер већ у наредном колу, у понедељак са почетком од 21 час у спортској хали у Алексинац долази лидер првенства, екипа КМФ ''Лесковац'' из истоименог града.

Дођите и подржите ову нашу младу екипу, која из утакмице у утакмицу стиче неопходно искуство за играње овако квалитетног ранга.


# Прокупље Стефан Ђурић Куршумлија КМФ Алексинац футсал
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима