Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Пироћанци сигурни у Алексинцу

rss

29.10.2019. Милан Милојевић

Други пораз Алексинчана

Стефан Ђурић постиже погодан из казненог ударца

КМФ ''АЛЕКСИНАЦ 2015'' (АЛЕКСИНАЦ) - КМФ ''ПИРГОС'' (ПИРОТ) 5:8 (2:4)

 

Ове сезоне подмлађена екипа Алексинца није могла озбиљније да се супростави новајлији у лиги, екипи Пиргоса из Пирота. Утакмица се играла у оквиру 2.кола Треће футсал лиге ''ИСТОК''.  

Од самог почетка су Пироћанци диктирали темпо, у шестом минуту већ водили са 2:0, и ту је било јасно да ће Алексинчани тешко до победе. У седмом минуту први погодак за домаће футсалере, из оправдано досуђеног казненог ударца, када је један играч гостију несмотрено играо руком у свом петерцу. Сигуран реализатор био је Стефан Ђурић. До полувремена домаћи постижу још један погодак преко капитена Мартина Ристића у 16 минуту.

Сам почетак другог полувремена наговестио је бољу игру домаћих. Након 20 секунди игре на асистенцију Мартина Ристића млађани Илија Младеновић, постиже свој првенац и буди наду око стотинак навијача. У том периоду су преко Стефана Ђурића и Мартина Ристића имали још две три изгледне прилике, али је вратар гостију био сигуран. Све је било решено у 31 минуту када капитен Пироћанаца са два везана поготка ставља тачку на питање победника. До краја меча Алексинчани су само успели да ублаже пораз. Стефан Ђурић у 32 и Илија Младеновић у 37 минуту, уписују још по један погодак поред свог имена. Играч утакмице био је капитен гостију Марко Пешић, који је постигао пет погодака и сам водио своју екипу до заслужене победе.

 

Наредне недеље у комшијском дербију екипа Алексинца гостује Нишком Академцу, који је такође уписао два пораза у прва два одиграна кола.


# Стефан Ђурић КМФ Алексинац футсал
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима