Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Težak poraz u Kuršumliji

rss

19.11.2019. Milan Milojević

Mladi i neiskusni futsaleri Aleksinčana

FUTSAL: Težak poraz u Kuršumliji

KMF ''BELE CRKVE'' (KURŠUMLIJA) - KMF ''ALEKSINAC 2015'' (ALEKSINAC) 8:1 (4:0)

Na zatvaranju 5. kola Treće futsal lige ''ISTOK'', ekipa iz Aleksinca, sa samo sedam igrača u protokolu, desetkovani ne igranjem većine igrača zbog povreda ili posla kojim se bave (pošto je bio radni dan) nisu ni mogli ništa očekivati na ovom teškom gostovanju u Kuršumliji sem časnog poraza. I pored toga igrali su ravnopravno sa domaćinima gotovo 14 minuta. A onda je usledio potop mlade i neiskusne ekipe Aleksinca.

Jedini pogodak za Aleksinčane postigao je Stefan Đurić u 28 minutu. Kod domaćina bolji od ostalih bio je trostruki strelac Mirko Mijajlović, dok su se po dva puta upisali Marko Popović i Danilo Rakić.

 

SEMAFOR  5.KOLA :

Bele Crkve – Aleksinac 2015 8:1

Pirgos – Miners  7:2

Prokuplje – Timok 2013  5:8

Leskovac – Pirot  9:0

Akademac - BSK  1:2

Na tabeli prvi su Leskovčani sa 13 boda, po bod manje imaju Zaječarci i ekipa BSK-a, Aleksinčani su sa ekipom Prokuplja sakupili po 3 boda i dele osmo i deveto mesto, poslednji je Miners iz Majdanpeka bez bodova.

Naravno ovaj poraz ne sme da obeshrabri mladu ekipu Aleksinca, jer već u narednom kolu, u ponedeljak sa početkom od 21 čas u sportskoj hali u Aleksinac dolazi lider prvenstva, ekipa KMF ''Leskovac'' iz istoimenog grada.

Dođite i podržite ovu našu mladu ekipu, koja iz utakmice u utakmicu stiče neophodno iskustvo za igranje ovako kvalitetnog ranga.


# Prokuplje Stefan Đurić Kuršumlija KMF Aleksinac futsal
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima