Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Драма припала Алексинчанима

rss

12.11.2019. Милан Милојевић

Први бодови у новој сезони

Фото : Архива

КМФ ''АЛЕКСИНАЦ 2015'' (АЛЕКСИНАЦ) - КМФ ''ПРОКУПЉЕ'' (ПРОКУПЉЕ) 7:6 (3:3)

 

У хали спортова права драма на затварању 4.кола Треће футсал лиге ''ИСТОК''.

Почело је лоше по домаћи састав. Након шест минута игре гости из Прокупља са два брза поготка воде. У тим моментима нервозна и растрзана игра домаћих. А онда Стефан Ђурић у 10 и Раско Стојановић у 16 минуту враћају егал. Након тога опседање гола гостију, што резултира играње руком гостујућег футсалера Лутовца у свом петерцу, након чега судији није остало ништа друго него да покаже на казнени ударац, а Лутовцу жути картон. Својим другим поготком Стефан Ђурић доноси потпуни преокрет у 18 минуту. Ипак до полувремена управо играч који је скривио казнени ударац у последњем минуту доноси ново изједначење.

У наставку, у првом минуту гости поново воде. Након тога следи нови преокрет преко капитена Илије Младеновића у 24 и трећим голом Стефана Ђурића у 34 минуту. И када смо мислили да ће Алексинчани мирном игром увести утакмицу у завршницу, дешава се нови преокрет у режији гостију. У 35 и 36 минуту.

Последња два минута домаћи играју зихерашки, на све или ништа. То им се вишеструко исплатило, јер је прво Стефан Ђурић својим четвртим голом у 38 минуту донео изједначење, да би на 1,7 секунди пре краја утакмице нашао капитена Илију Младеновића који доноси неописиву радост својим саиграчима као и публици на трибинама, која је цело време бодрила ове младе момке до своје прве победе.

 

СЕМАФОР 4.КОЛА

 

Алексинац 2015 – Прокупље 7:6

Минерс – Лесковац 0:4

Тимок 2013 – Академац  2:3

Пирот – Беле Цркве  5:1

БСК – Пиргос  7:1    

 

Наредног викенда екипа Алексинца гостује у Куршумлији, екипи Беле Цркве.

 


# Прокупље Стефан Ђурић КМФ Алексинац футсал
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима