Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Спорт




<<<56789>>>Total: 1317  Displaying: 61 - 70

Шта се крије иза најављених кривичних пријава за намештање у Кошаркашкој лиги Србије?

Данас 17.04.2021.

Незадовољство и велико разочарење због начина на који су испали из Кошаркашке лиге Србије, алармирали су и челнике лиге који су кривичним пријавама за, још увек, непознате починиоце, реаговали након тврдњи Напретка из Алексинца да ће од наредне сезоне играти у нижем рангу услед нечасних радњи неколико клубова у последњих пар кола.

Опширније

Коментара: 2

Сумњиви резултати утакмица у Кошаркашкој лиги Србије, најављене кривичне пријаве

Б. Брезовац, maxbetsport, А.Г. Јужна Србија Инфо 15.04.2021.

Окончана је сезона у Кошаркашкој лиги Србије, барем на терену. Из лиге су испала два тима са југа Србије, алексиначки Напредак и КК Пирот из истоименог града. Ипак, прашина се дига око резултата у последих неколико кола.

Опширније

Коментара: 0

Дуња у репрезентацији Србије

14.04.2021.

Дуњa Стевановић рукометашица ЖРК Алексинац је позвана у репрезентацију Србије.

Опширније

Коментара: 0

КЛС: Напредак испао из лиге

Јужне вести 14.04.2021.

Иако је пре само неколико недеља било тешко изводљиво да екипа из Алексинца испадне из лиге, сплетом неочекиваних резултата у последњих неколико кола из Кошаркашке лиге Србије дефинитивно испадају оба тима са југа, пошто је већ било јасно да ће и кошаркаши Пирота испасти из лиге. Напредак је синоћ у директом окршају за опстанак поражен од екипе Дунава резултатом 92:90.

Опширније

Коментара: 0

Кадети КК Напредак другу годину заредом учесници Mеђурегионалне лиге

Алексинац.нет 08.04.2021.

Кадети КК Напредак другу годину заредом су се пласирали у Mеђурегионалну квалитетну лигу Србије која се ове године неćе играти због пандемије.

Опширније

Коментара: 0

Председник Напретка за МаксБет спорт: Сумњиве ствари се дешавају у КЛС

МаксБет 05.04.2021.

Кошаркашка лига Србије улази у фото-финиш, преостало је да се одиграју још једно или два кола, у зависности од екипа. Док је при врху мање-више све познато, Војводина и Младост МаксБет ће играти Суперлигу, а њима ће се највероватније придружити Златибор, много је неизвеснија борба за опстанак.

Опширније

Коментара: 0

Међусобни меч Напретка и Пирота

Јужне вести 27.03.2021.

Кошаркаши Пирота и Напретка из Алексинца састаће се у међусобном мечу у 28. колу Кошаркашке лиге Србије, а меч у Пироту игра се у суботу, 27. марта од 18 сати.

Опширније

Коментара: 0

Одлуком ФСС-а алексиначки футсалери не играју четвртфинале Купа Србије

Јужне вести 25.03.2021.

Шансу да се боре за улазак у полуфинале Купа Србије у футсалу неће имати футсалери Алексинца 2015, јер је меч са Новим Пазаром одлуком Фудбалског савеза Србије, због како кажу у Савезу, материјалне ситуације домаћина и немогућности проналаска термина за меч, регистрован резултатом 0:5 у корист гостију.

Опширније

Коментара: 2

Резултати конкурса за доделу спортске опреме

Општина Алексинац 18.03.2021.

На основу Јавног позива за доделу спортске опреме месним заједницама у виду столова за стони тенис, кошаркашких табли са обручима (пар) и фудбалских (рукометних) голова у пару, пријавило се 29 месних заједница.

Опширније

Коментара: 0

Напредак у пенал завршници савладао Динамик

Јужне вести 11.03.2021.

Након скоро две недеље паузе кошаркаши Напретка из Алексинца опет су се нашли на паркету и у својој хали забележили важну победу у борби за опстанак, пошто су у заосталој утакмици 23. кола Кошаркашке лиге Србије савладали Динамик резултатом 79:75. Јунак победе био је амерички кошаркаш Картер, који је забележио 30 поена.

Опширније

Коментара: 0

<<<56789>>>Total: 1317  Displaying: 61 - 70

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима