Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sport




<<<56789>>>Ukupno: 1318  Displaying: 61 - 70

Zlatna medalja za Lazara

14.05.2021.

Lazar Stanković, član Džudo kluba Aleksinac, i aktuelni vicešampion Srbije za kadete, na nedavnom prvenstvu Srbije za juniore u kategoriji -60kg osvojio je zlatnu medalju i dodao još jednu titulu u svoju kolekciju.

Opširnije

Komentara: 0

Šta se krije iza najavljenih krivičnih prijava za nameštanje u Košarkaškoj ligi Srbije?

Danas 17.04.2021.

Nezadovoljstvo i veliko razočarenje zbog načina na koji su ispali iz Košarkaške lige Srbije, alarmirali su i čelnike lige koji su krivičnim prijavama za, još uvek, nepoznate počinioce, reagovali nakon tvrdnji Napretka iz Aleksinca da će od naredne sezone igrati u nižem rangu usled nečasnih radnji nekoliko klubova u poslednjih par kola.

Opširnije

Komentara: 2

Sumnjivi rezultati utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije, najavljene krivične prijave

B. Brezovac, maxbetsport, A.G. Južna Srbija Info 15.04.2021.

Okončana je sezona u Košarkaškoj ligi Srbije, barem na terenu. Iz lige su ispala dva tima sa juga Srbije, aleksinački Napredak i KK Pirot iz istoimenog grada. Ipak, prašina se diga oko rezultata u posledih nekoliko kola.

Opširnije

Komentara: 0

Dunja u reprezentaciji Srbije

14.04.2021.

Dunja Stevanović rukometašica ŽRK Aleksinac je pozvana u reprezentaciju Srbije.

Opširnije

Komentara: 0

KLS: Napredak ispao iz lige

Južne vesti 14.04.2021.

Iako je pre samo nekoliko nedelja bilo teško izvodljivo da ekipa iz Aleksinca ispadne iz lige, spletom neočekivanih rezultata u poslednjih nekoliko kola iz Košarkaške lige Srbije definitivno ispadaju oba tima sa juga, pošto je već bilo jasno da će i košarkaši Pirota ispasti iz lige. Napredak je sinoć u direktom okršaju za opstanak poražen od ekipe Dunava rezultatom 92:90.

Opširnije

Komentara: 0

Kadeti KK Napredak drugu godinu zaredom učesnici Međuregionalne lige

Aleksinac.net 08.04.2021.

Kadeti KK Napredak drugu godinu zaredom su se plasirali u Međuregionalnu kvalitetnu ligu Srbije koja se ove godine neće igrati zbog pandemije.

Opširnije

Komentara: 0

Predsednik Napretka za MaksBet sport: Sumnjive stvari se dešavaju u KLS

MaksBet 05.04.2021.

Košarkaška liga Srbije ulazi u foto-finiš, preostalo je da se odigraju još jedno ili dva kola, u zavisnosti od ekipa. Dok je pri vrhu manje-više sve poznato, Vojvodina i Mladost MaksBet će igrati Superligu, a njima će se najverovatnije pridružiti Zlatibor, mnogo je neizvesnija borba za opstanak.

Opširnije

Komentara: 0

Međusobni meč Napretka i Pirota

Južne vesti 27.03.2021.

Košarkaši Pirota i Napretka iz Aleksinca sastaće se u međusobnom meču u 28. kolu Košarkaške lige Srbije, a meč u Pirotu igra se u subotu, 27. marta od 18 sati.

Opširnije

Komentara: 0

Odlukom FSS-a aleksinački futsaleri ne igraju četvrtfinale Kupa Srbije

Južne vesti 25.03.2021.

Šansu da se bore za ulazak u polufinale Kupa Srbije u futsalu neće imati futsaleri Aleksinca 2015, jer je meč sa Novim Pazarom odlukom Fudbalskog saveza Srbije, zbog kako kažu u Savezu, materijalne situacije domaćina i nemogućnosti pronalaska termina za meč, registrovan rezultatom 0:5 u korist gostiju.

Opširnije

Komentara: 2

Rezultati konkursa za dodelu sportske opreme

Opština Aleksinac 18.03.2021.

Na osnovu Javnog poziva za dodelu sportske opreme mesnim zajednicama u vidu stolova za stoni tenis, košarkaških tabli sa obručima (par) i fudbalskih (rukometnih) golova u paru, prijavilo se 29 mesnih zajednica.

Opširnije

Komentara: 0

<<<56789>>>Ukupno: 1318  Displaying: 61 - 70

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima