Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Популациона политика и родна равноправност у општини Алексинац

rss

29.09.2022. Никола Митић

Данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржана трибина на тему популациона политика и родна равноправност у нашој општини.

Популациона политика и родна равноправност у општини Алексинац

Ову трибини је општина Алексинац организовала са фондацијом "Дајана Пауновић".

На самом почетку се присутнима обратио председник општине Алексинац господин Далибор Радичевић и фондацију упознао са самим стањем општине алексинац као и информацијама везаних за тему овог састанка.

Присутнима се такође обратила заменица председника општине Маријана Радивојевић и Данијела Павловић председница Комисије за родну равноправност и детаљније образложила стање саме теме у општини Алексинац.

После увода и упознавања фондације са општином Алексинац обратила се директорка ове фондације Дајана Пауновић -Сама фондација је јако млада постоји више од годину дана и јако је популарна код нас у Србији као и на Косову и Метохији, активности саме фондације су везане за разговор и подизање свести о родној равноправности и популационој политици.

На овој трибини је учествовало укупно 48 учесника.

Фото: Општина Алексинац


# председник општине Далибор Радичевић трибина родна равноправност Данијела Павловић Маријана Радивојевић Фондација Дајана Пауновић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима