Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Populaciona politika i rodna ravnopravnost u opštini Aleksinac

rss

29.09.2022. Nikola Mitić

Danas je u sali Skupštine opštine Aleksinac održana tribina na temu populaciona politika i rodna ravnopravnost u našoj opštini.

Populaciona politika i rodna ravnopravnost u opštini Aleksinac

Ovu tribini je opština Aleksinac organizovala sa fondacijom "Dajana Paunović".

Na samom početku se prisutnima obratio predsednik opštine Aleksinac gospodin Dalibor Radičević i fondaciju upoznao sa samim stanjem opštine aleksinac kao i informacijama vezanih za temu ovog sastanka.

Prisutnima se takođe obratila zamenica predsednika opštine Marijana Radivojević i Danijela Pavlović predsednica Komisije za rodnu ravnopravnost i detaljnije obrazložila stanje same teme u opštini Aleksinac.

Posle uvoda i upoznavanja fondacije sa opštinom Aleksinac obratila se direktorka ove fondacije Dajana Paunović -Sama fondacija je jako mlada postoji više od godinu dana i jako je popularna kod nas u Srbiji kao i na Kosovu i Metohiji, aktivnosti same fondacije su vezane za razgovor i podizanje svesti o rodnoj ravnopravnosti i populacionoj politici.

Na ovoj tribini je učestvovalo ukupno 48 učesnika.

Foto: Opština Aleksinac


# predsednik opštine Dalibor Radičević tribina rodna ravnopravnost Danijela Pavlović Marijana Radivojević Fondacija Dajana Paunović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima