Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначки напредњаци изабрали новог председника: Прво подела обавеза, па онда подела функција

rss

30.03.2023. АН

Делегати Општинског одбора СНС у Алексинцу вечерас су бирали председника одбора.

Прво подела обавеза, па онда подела функција

Током  процедуре избора, која је предвиђена Статутом странке, предложен је и изабран Далибор Радичевић који тренутно обавља функцију председника општине Алексинац. Како се могло чути од појединих делегата, Радичевић је био једини кандидат  кога би сви једногласно подржали, тако да је избор за ову функцију и прошао без икаквих потешкоћа.

Како незванично сазнајемо, ново руководство, које као чланове свог потпредседничког тима бира председник, могли би да буду људи из локалног одбора који до сада нису вршили ову функцију. На питање да ли су наше информације тачне, новоизабрани председник дао је "дипломатски" одговор:

"До сада смо се бавили изборним радњама којима нас је обавезао Статут. У наредним данима бавићемо се оним што, по логици ствари, следи. Медији ће бити обавештени након што међусобно поделимо првенствено задатке и обавезе, а тек онда функције. Биће времена за све а места само за оне који су спремни да раде онако како је исправно и законито, наравно", рекао нам је Радичевић коме овом приликом и честитамо.


# СНС Далибор Радичевић
@sns_aleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима