Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački naprednjaci izabrali novog predsednika: Prvo podela obaveza, pa onda podela funkcija

rss

30.03.2023. AN

Delegati Opštinskog odbora SNS u Aleksincu večeras su birali predsednika odbora.

Prvo podela obaveza, pa onda podela funkcija

Tokom  procedure izbora, koja je predviđena Statutom stranke, predložen je i izabran Dalibor Radičević koji trenutno obavlja funkciju predsednika opštine Aleksinac. Kako se moglo čuti od pojedinih delegata, Radičević je bio jedini kandidat  koga bi svi jednoglasno podržali, tako da je izbor za ovu funkciju i prošao bez ikakvih poteškoća.

Kako nezvanično saznajemo, novo rukovodstvo, koje kao članove svog potpredsedničkog tima bira predsednik, mogli bi da budu ljudi iz lokalnog odbora koji do sada nisu vršili ovu funkciju. Na pitanje da li su naše informacije tačne, novoizabrani predsednik dao je "diplomatski" odgovor:

"Do sada smo se bavili izbornim radnjama kojima nas je obavezao Statut. U narednim danima bavićemo se onim što, po logici stvari, sledi. Mediji će biti obavešteni nakon što međusobno podelimo prvenstveno zadatke i obaveze, a tek onda funkcije. Biće vremena za sve a mesta samo za one koji su spremni da rade onako kako je ispravno i zakonito, naravno", rekao nam je Radičević kome ovom prilikom i čestitamo.


# SNS Dalibor Radičević
@sns_aleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima