Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Велков други на Сусретима здравља Будва 2023

rss

24.06.2023. редакција Алексинац нет

Др Братислав Велков, специјалиста стоматолошке протетике лагано потврђује да је мајстор тениске вештине. Овога пута окитио се пехаром вицешампиона Budva Open- Сусрети здравља 2023. Иако је на самом почетку турнира важио за једног од фаворита за прво место, коначан резултат био је довољан за вицешампионску позицију.

Велков други на Сусретима здравља Будва 2023

 За др Велкова је ово само још један тријумф у низу. Своју тениску каријеру последњих година гради у Лиги ветерана Србије, где је због својих победа и квалитета игре виђен за једног од Топ 20 у сезони 2023.године.

Куриозитет његове спортске каријере је то што је дуго година био активни кошаркаш, један од најбољих у екипи нишког Студента давних осамдесетих. Са висином од скоро два метра, нико није могао да претпостави да ће бити један од најбољих тениских ветерана у Србији. Мишљење многих је да би био још боље пласиран да га у тренинзима није омела озбиљна повреда колена.

„Повреда је иза мене, спреман са наставак такмичења, чека ме низ озбиљних турнира у Ћуприји, Крагујевцу, Прокупљу, Нишу и другим околним градовима. То ће бити прилика за освајање још бодова и поправак пласмана на ранг листи ветерана Србије. Пехар из Будве посвећујем мојим колегиницама и колегама Дома здравља Алексинац" истиче др Велков.


# Братислав Велков тенис Сусрети здравља
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима