Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Velkov drugi na Susretima zdravlja Budva 2023

rss

24.06.2023. redakcija Aleksinac net

Dr Bratislav Velkov, specijalista stomatološke protetike lagano potvrđuje da je majstor teniske veštine. Ovoga puta okitio se peharom vicešampiona Budva Open- Susreti zdravlja 2023. Iako je na samom početku turnira važio za jednog od favorita za prvo mesto, konačan rezultat bio je dovoljan za vicešampionsku poziciju.

Velkov drugi na Susretima zdravlja Budva 2023

 Za dr Velkova je ovo samo još jedan trijumf u nizu. Svoju tenisku karijeru poslednjih godina gradi u Ligi veterana Srbije, gde je zbog svojih pobeda i kvaliteta igre viđen za jednog od Top 20 u sezoni 2023.godine.

Kuriozitet njegove sportske karijere je to što je dugo godina bio aktivni košarkaš, jedan od najboljih u ekipi niškog Studenta davnih osamdesetih. Sa visinom od skoro dva metra, niko nije mogao da pretpostavi da će biti jedan od najboljih teniskih veterana u Srbiji. Mišljenje mnogih je da bi bio još bolje plasiran da ga u treninzima nije omela ozbiljna povreda kolena.

„Povreda je iza mene, spreman sa nastavak takmičenja, čeka me niz ozbiljnih turnira u Ćupriji, Kragujevcu, Prokuplju, Nišu i drugim okolnim gradovima. To će biti prilika za osvajanje još bodova i popravak plasmana na rang listi veterana Srbije. Pehar iz Budve posvećujem mojim koleginicama i kolegama Doma zdravlja Aleksinac" ističe dr Velkov.


# Bratislav Velkov tenis Susreti zdravlja
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima