Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Спортско клађење: Који су то најполуларнији спортови у Србији

rss

20.06.2023. Промо

Кладионице у Србији и даље представљају једне од најпопуларнијих видова забаве која је углавном карактеристична за мушкарце, а за њих оне не представљају само места где ће уплатити тикет већ и много више од тога.

Спортско клађење: Који су то најполуларнији спортови у Србији

Ту се долази и да се чују најновије вести, да се продискутују актуелна спортска, али и друга збивања као и да се погледа нека утакмица успут пре него што се уплати тикет. Но, има и оних који преферирају онлине клађење јер им је оно доступније и лакше, али понекад и они знају да сврате до локалне кладионице. У сваком случају, клађење је и даље врло популарно, а ово су најпопуларнији спортови на које се људи у Србији кладе.

 

Фудбал

Свашта може да се деси и промени, али фудбал ће вероватно још доста времена остати спорт број 1 када је у питању клађење у Србији. Фудбал је једноставно и даље најпопуларнији спорт како у свету тако и код нас, па стога ни не би требало да чуди што се доста људи и даље клади на њега. Можда наша Суперлига није свакоме интересантна за праћење и клађење, али су многобројне најјаче европске лиге као што су енглеска, шпанска или италијанска на редовном репертоару кладионица као што је Супербет. А од тренутка када су готово свакоме доступни за гледање сви мечеви из ових лига, вероватно нема оног ко се није барем једанпут опробао на клубовима из ових земаља. Ту су и европска такмичења која су постала још популарнија од пре неколико година када су и наши тимови постали њихови редовни учесници, те онда многи воле да се кладе баш или само на њих. Не заборавимо и нашу репрезентацију која је имала велику подршку на прошлом Светском првенству у Катару, а која учествује у неколико такмичења и квалификација што је све добра прилика да се одигра неки тикет. На крају, за фудбалска такмичења вероватно има највише првенстава у понуди, па и онај ко воли неке “егзотичније” лиге моћи ће себи да направи добар избор за клађење. 

 

Тенис

Тенис је доживео свој процват код нас крајем прве деценије овог века када смо имали представнике у самом врху како у мушкој тако и у женској конкуренцији. Временом је ту остао углавном Ђоковић, али и то је више него довољно да се тенис и даље доста прати и коментарише, и да се преноси редовно гледају без обзира на све. Све је то условило и пораст интересовања кладионичара за овај спорт, а што је више турнира улазило у понуду, то је тенис био све занимљивији. Данас се можете кладити или на неке од великих турнира било да су у питању Гренд слемови или Мастерси, а можете се одлучити и за неки од оних мањих који некада знају да донесу добре добитке за онога ко се клади на мечеве тих турнира. Ту су и они турнири из најниже категорије, али на њих се кладе углавном они који пасионирано прате тенис и поседују доста знања о многобројним играчима и играчицама.

 

Кошарка

Кошарка има дугу традицију играња на овим просторима, а успеси клубова и репрезентација су многе навијаче привукли овом спорту којем су и до дан-данас остали верни. Стога је и понуда кошаркашких мечева у кладионицама увек константна јер се зна да овај спорт има доста поклоника и код оних који се кладе. Последњи успеси наших клубова у европским такмичењима само су појачали ово интересовање, а све је више оних који се искључиво кладе на њих. Има и оних који највише воле НБА лигу јер је годинама прате, и доста знају о њој, те се стога и држе проверених ствари, а многе је она привукла невероватним резултатима и играма Николе Јокића и његових Денвер Нагетса. Наравно, ту је и репрезентација која је и даље у европском врху иако бележи променљиве резултате, али су и њене утакмице увек изазов за стављање на тикет. 


# фудбал кошарка кладионице спорт тенис
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима