Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Успех Алексинчана на Светском и Балканском првенства у Џиу џици

rss

03.10.2013. Џудо и Џиу џицу Клуб Н&Ф

Резултати са 1. Светског првенства у џиу џицу у категорији наде и са 10. Балканског отвореног првенства у џиу џицу у категорији сениора, јуниора и кадета
Резултати са 1. Светског првенства у џиу џицу у категорији наде и са 10. Балканског првенства у категорији сениора, јуниора и кадета, одржаном од 28.-30.09.2013. год. у Атини, у Грчкој на коме је учествовала национална Репрезентација Србије.

Успех Алексинчана на Светском  и Балканском првенства у Џиу џици

На 1. Светском првенству у категорији наде наступило је 18 држава из Света а најбољи пласман остварила је Репрезентација Русије, док је на 10. Балканском отвореном првенству - наступило 14 држава из Европе а најбољи пласман остварила је Репрезентација домаћина - Грчке.

Репрезентацију Србије су чинили укупно 15 такмичара из Новог Сада, Београда, Алексинца и Смедерева, међу којима 4 такмичара нашег - џудо и џиу џицу клуба "Н&Ф".

На 1. Светском првенству у категорији наде, за Репрезентацију Србије наступила су 4 такмичара, од којих је медаљу једино освојио такмичар нашег клуба:
 - Филип Трајковић, наде + 66 кг (из Алексинца)         - 3. место и бронзану медаљу

Освајање медаље на Светском првенству, је највећи успех нашег клуба у појединачној конкуренцији од свог освнивања 2004. године.  

На 10. Балканском отвореном првенству у категорији сениора, јуниора и кадета, за Репрезентацију Србије наступило је укупно 11 такмичара међу којима 3 такмичара из нашег клуба, који су освојили укупно 8 медаља 2. златне, 2. сребрне и 4 бронзане, од којих су 3-три освојили такмичари нашег клуба.

Такмичари нашег клуба освојили су:
- Млађан Грујић, сениори - 69 кг (из Г. Сухотна)         - 2. место и сребрна медаља
- Владица Ранђеловић, јуниори - 56 кг (из Д. Сухотна)  - 3. место и бронзана медаља
- Никола Трајковић, кадети - 73 кг (из Алексинца)           - 3. место и бронзана медаља

У стручном штабу Репрезентације Србије био је национални тренер Репрезентације за борбе - Драган Трајковић, тренер нашег клуба.

 

Коментара: 0


# џиу џицу Никола Трајковић Филип Трајковић Драган Трајковић борилачки спортови Млађан Грујић
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима