Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uspeh Aleksinčana na Svetskom i Balkanskom prvenstva u Džiu džici

rss

03.10.2013. Džudo i Džiu džicu Klub N&F

Rezultati sa 1. Svetskog prvenstva u džiu džicu u kategoriji nade i sa 10. Balkanskog otvorenog prvenstva u džiu džicu u kategoriji seniora, juniora i kadeta
Rezultati sa 1. Svetskog prvenstva u džiu džicu u kategoriji nade i sa 10. Balkanskog prvenstva u kategoriji seniora, juniora i kadeta, održanom od 28.-30.09.2013. god. u Atini, u Grčkoj na kome je učestvovala nacionalna Reprezentacija Srbije.

Uspeh Aleksinčana na Svetskom  i Balkanskom prvenstva u Džiu džici

Na 1. Svetskom prvenstvu u kategoriji nade nastupilo je 18 država iz Sveta a najbolji plasman ostvarila je Reprezentacija Rusije, dok je na 10. Balkanskom otvorenom prvenstvu - nastupilo 14 država iz Evrope a najbolji plasman ostvarila je Reprezentacija domaćina - Grčke.

Reprezentaciju Srbije su činili ukupno 15 takmičara iz Novog Sada, Beograda, Aleksinca i Smedereva, među kojima 4 takmičara našeg - džudo i džiu džicu kluba "N&F".

Na 1. Svetskom prvenstvu u kategoriji nade, za Reprezentaciju Srbije nastupila su 4 takmičara, od kojih je medalju jedino osvojio takmičar našeg kluba:
 - Filip Trajković, nade + 66 kg (iz Aleksinca)         - 3. mesto i bronzanu medalju

Osvajanje medalje na Svetskom prvenstvu, je najveći uspeh našeg kluba u pojedinačnoj konkurenciji od svog osvnivanja 2004. godine.  

Na 10. Balkanskom otvorenom prvenstvu u kategoriji seniora, juniora i kadeta, za Reprezentaciju Srbije nastupilo je ukupno 11 takmičara među kojima 3 takmičara iz našeg kluba, koji su osvojili ukupno 8 medalja 2. zlatne, 2. srebrne i 4 bronzane, od kojih su 3-tri osvojili takmičari našeg kluba.

Takmičari našeg kluba osvojili su:
- Mlađan Grujić, seniori - 69 kg (iz G. Suhotna)         - 2. mesto i srebrna medalja
- Vladica Ranđelović, juniori - 56 kg (iz D. Suhotna)  - 3. mesto i bronzana medalja
- Nikola Trajković, kadeti - 73 kg (iz Aleksinca)           - 3. mesto i bronzana medalja

U stručnom štabu Reprezentacije Srbije bio je nacionalni trener Reprezentacije za borbe - Dragan Trajković, trener našeg kluba.

 

Komentara: 0


# džiu džicu Nikola Trajković Filip Trajković Dragan Trajković borilački sportovi Mlađan Grujić
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}