Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОКРУЖНА ЛИГА: Рутевчани победили бившег српсколигаша

rss

13.10.2019. Милан Милојевић

Нове победе остварили Рутевчани и Рудничани, остали наши лигаши претрпели поразе.

Детаљ са утакмице ОФК Рутевац 1908 - Заплањац

Рутевчани су забележили своју пету узастопну победу. На Алексиначком Руднику (где иначе играју своје утакмице као домаћини) пао је бивши српсколигаш из Гаџиног Хана. Три лопте у мрежи немоћног Величковића било је довољно за нова три бода. Немања Лазаревић био је двоструки стрелац у победи своје екипе. Први је погодак постигао у 33 минуту, да би у 71 минуту поставио коначан резултат. Између та два поготка у стрелце се у 54 минуту уписао његов имењак Рајковић.

Дан раније на истом терену у замени домаћинства Рудар АЛПОС је у комшијском дербију оправдао улогу фаворита и победио Алексиначку Палилулу.

Корманци су дефинитивно у кризи резултата. Спојили су и трећи пораз за редом, овог пута у гостима код екипе Падине, минималним резултатом.

Крушијани су у Дољевац отишли десетковани, водили на полувремену голом Александра Петровића у 42 минуту, тада се и повредио понајбољи Младен Милошевић, голман добио црвени, те више од часног пораза нису ни могли.

 

СЕМАФОР 9.КОЛА :

Дољевац - Напредак 2012  3:1

ОФК Рутевац 1908 – Заплањац  3:0

Падина 1989 – Слога  1:0

Рудар АЛПОС – Палилула  4:2

Моравац (ЗТ) – Расовача 4:2

Раднички 1924 – Раднички 1947  2:0

Победа - Младост  2:5

Баличевац 1974 - Моравац (Ч) 3:2

Наисус 1977 – Елид     није играно због недоласка гостију

Наисус из Рожине на табели и даље води са 22 освојена бода и утакмицом мање, Рудар АЛПОС остаје други заједно са Радничким из Кочана и имају по 21, Рутевчани су на четвртом месту, сакупивши 19 бода, Корманци су након трећег везаног пораза пали на једанаесто место са 12 освојених бода, Крушијани су четрнаести са осам бодова на свом конту, док Палилулци деле последње место са некадашњим српсколигашем из Гаџиног Хана, сакупили су по 4 бода.   

 

Следећег викенда на Алексиначком Руднику је права посластица за све праве љубитеље фудбала. У дербију кола Рудар дочекује екипу Рутевца. Биће то прави спектакл, јер обе екипе играју веома добро у последњих неколико утакмица. Утакмица се игра у суботу, са почетком од 14 часова.

Остали наши лигаши играју у недељу. Крушијане очекује друго узастопно гостовање, овог пута у Доњој Расовачи. Корманци у дербију зачеља играју са новајлијом из Баличевца, док Алексиначка Палилула гостује екипи Моравца из Чечине.


# фудбал Александра Петровић Нишавска окружна лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима