Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОКРУЖНА ЛИГА: Корманци сигурни у локалном дербију

rss

24.11.2019. Милан Милојевић

Рутевчани настављају са сјајним играма, Рударима само бод, Палилулци изгубили

Детаљ са утакмице Слога-Напредак 2012

Комшијски дерби у Корману припао је домаћој Слоги. Крушијани су играли смушено, неорганизовано, нису имали решења за брзоногог Станимировића, који је на данашњој утакмици постигао три поготка. Резервиста Маринковић употпунио је сјајну партију домаћина са два гола на свом конту. Почасни погодак за госте дело је Александра Петровића почетком другог полувремена.

Рутевчани настављају са сјајним играма и још бољим резултатима. Овог пута нису имали милости према слабашним домаћинима из Падине. Шест лаких комада за оверу другог места. Двоструки стрелац био је Никола Денић. По једном су се у листу стрелаца уписали капитен Душан Брзаковић, Милош Митровић, Лазар Радојковић и Стефан Лазић.

Рудари су на свом терену у дербију играли мирољубиво са гостима из Батушинца.

 

СЕМАФОР 16.КОЛА :

 

Рудар АЛПОС - Младост  0:0

Слога - Напредак 2012 5:1

Падина 1989 – ОФК Рутевац 1908  0:6

Моравац (Ч) – Елид 2:0

Расовача - Заплањац 0:0

Моравац (ЗТ) - Наисус 1977 1:3

Раднички 1947 - Дољевац  0:10

Раднички 1924 - Победа 0:2

Баличевац - Палилула 4:0  

 

Наисус из Рожине је и даље први са великих девет поена предности  у односу на првог пратиоца, Рутевчани сигурно држе друго место, Рудари су овим ремијем пали на пето место, имају 29 бода, Корманци су осми са 25 бода, Палилулци имају 13 док Крушијани остају на 12 бода.   

 

Следећег викенда спушта се завеса на окружну лигу. Палилула на градском стадиону дочекује екипу Расоваче, Рутевчани такође на истом месту екипу Баличевца, Слога из Кормана иде на ноге Елиду у Доњем Душнику, Рудари у Гаџином Хану домаћем Заплањцу док Крушијани дочекују Раднички из Чапљинца.


# фудбал Александра Петровић Нишавска окружна лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима