Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Важно обавештење - Читалићи

rss

13.05.2023. Ауторски тим ЧИТАЛИЋА

Годинама уназад последњи викенд у мају у Календару културе Србије резервисан је за Читалиће. Ове године у тренуцима које цела Србија преживљава с великим болом и неверицом, Ауторски тим Читалића након консултација са МП донео је одлуку да Смотра не буде одржана.

Важно обавештење - Читалићи

Организатор ће обавезе према учесницима испунити достављањем награда и диплома, а ранг листе финалиста у категоријама Креативаца, Дигиталних Читалића, Весника и Словца биће објављене у наредним данима. Кликераши ће добити захвалнице за учествовање.

Као вид професионалне и људске подршке наставницима и родитељима, Конференција Читалића биће одржана у петак 26. маја од 16.00 и у суботу 27. маја у термину од 10.00.

Теме остају исте, али с обзиром на околности, одржавањем конференције желимо да пошаљемо поруку – Ту смо једни за друге, а ту су и књиге!

Драги Читалићи, најдивнија децо Србије, драге колеге светлости српске просвете, драги песници, професори, библиотекари, издавачи, родитељи, драги пријатељи из Србије, окружења и из расејања, драги сарадници, поштоваоци и подржаваоци – није време за такмичење, ни за славље.


 


# читалићи Конференција
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима