Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Važno obaveštenje - Čitalići

rss

13.05.2023. Autorski tim ČITALIĆA

Godinama unazad poslednji vikend u maju u Kalendaru kulture Srbije rezervisan je za Čitaliće. Ove godine u trenucima koje cela Srbija preživljava s velikim bolom i nevericom, Autorski tim Čitalića nakon konsultacija sa MP doneo je odluku da Smotra ne bude održana.

Važno obaveštenje - Čitalići

Organizator će obaveze prema učesnicima ispuniti dostavljanjem nagrada i diploma, a rang liste finalista u kategorijama Kreativaca, Digitalnih Čitalića, Vesnika i Slovca biće objavljene u narednim danima. Klikeraši će dobiti zahvalnice za učestvovanje.

Kao vid profesionalne i ljudske podrške nastavnicima i roditeljima, Konferencija Čitalića biće održana u petak 26. maja od 16.00 i u subotu 27. maja u terminu od 10.00.

Teme ostaju iste, ali s obzirom na okolnosti, održavanjem konferencije želimo da pošaljemo poruku – Tu smo jedni za druge, a tu su i knjige!

Dragi Čitalići, najdivnija deco Srbije, drage kolege svetlosti srpske prosvete, dragi pesnici, profesori, bibliotekari, izdavači, roditelji, dragi prijatelji iz Srbije, okruženja i iz rasejanja, dragi saradnici, poštovaoci i podržavaoci – nije vreme za takmičenje, ni za slavlje.


 


# čitalići Konferencija
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima