Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Drama pripala Aleksinčanima

rss

12.11.2019. Milan Milojević

Prvi bodovi u novoj sezoni

Foto : Arhiva

KMF ''ALEKSINAC 2015'' (ALEKSINAC) - KMF ''PROKUPLjE'' (PROKUPLjE) 7:6 (3:3)

 

U hali sportova prava drama na zatvaranju 4.kola Treće futsal lige ''ISTOK''.

Počelo je loše po domaći sastav. Nakon šest minuta igre gosti iz Prokuplja sa dva brza pogotka vode. U tim momentima nervozna i rastrzana igra domaćih. A onda Stefan Đurić u 10 i Rasko Stojanović u 16 minutu vraćaju egal. Nakon toga opsedanje gola gostiju, što rezultira igranje rukom gostujućeg futsalera Lutovca u svom petercu, nakon čega sudiji nije ostalo ništa drugo nego da pokaže na kazneni udarac, a Lutovcu žuti karton. Svojim drugim pogotkom Stefan Đurić donosi potpuni preokret u 18 minutu. Ipak do poluvremena upravo igrač koji je skrivio kazneni udarac u poslednjem minutu donosi novo izjednačenje.

U nastavku, u prvom minutu gosti ponovo vode. Nakon toga sledi novi preokret preko kapitena Ilije Mladenovića u 24 i trećim golom Stefana Đurića u 34 minutu. I kada smo mislili da će Aleksinčani mirnom igrom uvesti utakmicu u završnicu, dešava se novi preokret u režiji gostiju. U 35 i 36 minutu.

Poslednja dva minuta domaći igraju ziheraški, na sve ili ništa. To im se višestruko isplatilo, jer je prvo Stefan Đurić svojim četvrtim golom u 38 minutu doneo izjednačenje, da bi na 1,7 sekundi pre kraja utakmice našao kapitena Iliju Mladenovića koji donosi neopisivu radost svojim saigračima kao i publici na tribinama, koja je celo vreme bodrila ove mlade momke do svoje prve pobede.

 

SEMAFOR 4.KOLA

 

Aleksinac 2015 – Prokuplje 7:6

Miners – Leskovac 0:4

Timok 2013 – Akademac  2:3

Pirot – Bele Crkve  5:1

BSK – Pirgos  7:1    

 

Narednog vikenda ekipa Aleksinca gostuje u Kuršumliji, ekipi Bele Crkve.

 


# Prokuplje Stefan Đurić KMF Aleksinac futsal
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima