Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Piroćanci sigurni u Aleksincu

rss

29.10.2019. Milan Milojević

Drugi poraz Aleksinčana

Stefan Đurić postiže pogodan iz kaznenog udarca

KMF ''ALEKSINAC 2015'' (ALEKSINAC) - KMF ''PIRGOS'' (PIROT) 5:8 (2:4)

 

Ove sezone podmlađena ekipa Aleksinca nije mogla ozbiljnije da se suprostavi novajliji u ligi, ekipi Pirgosa iz Pirota. Utakmica se igrala u okviru 2.kola Treće futsal lige ''ISTOK''.  

Od samog početka su Piroćanci diktirali tempo, u šestom minutu već vodili sa 2:0, i tu je bilo jasno da će Aleksinčani teško do pobede. U sedmom minutu prvi pogodak za domaće futsalere, iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, kada je jedan igrač gostiju nesmotreno igrao rukom u svom petercu. Siguran realizator bio je Stefan Đurić. Do poluvremena domaći postižu još jedan pogodak preko kapitena Martina Ristića u 16 minutu.

Sam početak drugog poluvremena nagovestio je bolju igru domaćih. Nakon 20 sekundi igre na asistenciju Martina Ristića mlađani Ilija Mladenović, postiže svoj prvenac i budi nadu oko stotinak navijača. U tom periodu su preko Stefana Đurića i Martina Ristića imali još dve tri izgledne prilike, ali je vratar gostiju bio siguran. Sve je bilo rešeno u 31 minutu kada kapiten Piroćanaca sa dva vezana pogotka stavlja tačku na pitanje pobednika. Do kraja meča Aleksinčani su samo uspeli da ublaže poraz. Stefan Đurić u 32 i Ilija Mladenović u 37 minutu, upisuju još po jedan pogodak pored svog imena. Igrač utakmice bio je kapiten gostiju Marko Pešić, koji je postigao pet pogodaka i sam vodio svoju ekipu do zaslužene pobede.

 

Naredne nedelje u komšijskom derbiju ekipa Aleksinca gostuje Niškom Akademcu, koji je takođe upisao dva poraza u prva dva odigrana kola.


# Stefan Đurić KMF Aleksinac futsal
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima