Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Deca Loših Muzičara u Nišu!

rss

21.03.2024. Veroljub Radojković

Beogradski funk-rock sastav Deca Loših Muzičara (DLM) održaće nakon šest godina samostalni koncert u Nišu, u subotu, 20. aprila u Oxygen Event klubu (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21h.

Deca Loših Muzičara u Nišu!

DLM su osnovani 1988. godine i jedan su od najznačajnijih bendova na ovdašnjoj sceni od devedesetih godina do danas. Poznati su pre svega po efektnim živim nastupima prepunim energije, a njihov prepoznatljivi funk i rock groove obojen sjajnom duvačkom sekcijom i danas izaziva lavinu oduševljenja publike na koncertima i pravi poprilično usijanu atmosferu.

Publika će 20. aprila u niškom klubu Oxygen imati priliku da čuje hitove iz svih faza karijere ovog visoko potentnog sastava, kao što su „Dobar dan“, „Doživotno osuđen na ljubav“, „Vlade Divac“, „Let There Be Rock“, „Ubiše Pabla“, „Disko klub“, „Flora i Fauna“ „Prolećni dan“, itd.

Karte u pretprodaji po ceni od 1.200 rsd od četvrtka, 21. marta u agenciji „Clock Travel“, Trg Republike br 6. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 rsd! 

Deca Loših Muzičara su prethodni put nastupili u Nišu 17. juna 2018. na Balkanrock festivalu (Amfiteatar na nišavskom keju), 2015. na Nišvil festivalu, a poslednji samostalni koncert u Nišu održan je pre tačno 10 godina, u maju mesecu 2014.

 

Instagram objava: https://www.instagram.com/p/C4qdnRZMMP1/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Facebook event: https://fb.me/e/1N0xKHIiz

Instagram     https://www.instagram.com/decalosihmuzicara/ 

Facebook      https://www.facebook.com/DLM.DecaLosihMuzicara/

Youtube        https://www.youtube.com/user/decalosihmuzicara

Foto: Dušan Mirković


# Deca Loših Muzičara promo klub Oxygen
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima