Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Непрописно паркиран "паук" у Алексинцу вирални хит у Србији

rss

23.06.2022.

Мештани Алексинца приметили су да је возило које служи као казна за непрописно паркиране аутомобиле управо непрописно паркирано

Саша Пешић, Паук

Возило за одношење возила паркирано на путу у Алексинцу, код пекаре и пешачког

Непрописно паркирање велики је проблем широм Србије, а неретко неправилно паркирана возила односи "паук". Ипак, шта се дешава када се управо возило које односи непрописно паркиране аутомобиле буде паркирано тамо где није дозвољено?

Мештани Алексинца приметили су да "кад возиш 'паука' можеш да паркираш где хоћеш, па и тамо кад је забрањено", јер је возило за одношење аутомобила паркирано насред улице, испред пекаре, у близини пешачког прелаза.

Како наводе Алексинчани на друштвеним мрежама, "не постоји 'паук' за 'паука', нема ко да га однесе, па може да паркира где хоће".

Из ЈКП "Комуналне услуге" за Телеграф истичу да је начин рада дизалице за транспорт возила СГ 14-26, што је специјално возило, такав да оно за време интервенције не подлеже Закону о саобраћају у делу заустављања и паркирања.

Јелена Остојић, Телеграф

Коментара: 2


# паркирање паркинг
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    Neko iz mase 30.08.2022.
    Neverotavno koliko je autorka teksta nepismena. U jako kratkom tekstu tri velike greške. Vozilo ne služi kao kazna, već se koristi za izvršavanje kazne. Zatim tamo "gde" a ne tamo "kada" je parkiranje zabranjeno. A ono pojašnjenje o specijalnom vozilu... Da se vrati u osnovnu da nauči priloške odredbe, sintaksu rečenice, itd.

  • (+1) (-)

    ALFA 04.09.2022.
    "za vreme intervencije ne podleže Zakonu o saobraćaju" ZA VREME INTERVENCIJE !


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима