Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"И ОВО СМО МИ" учитељи и наставници

rss

08.11.2022. Никола Митић

Част да отвори прелепо хуманитарно вече у Алексинацу пред пуном великом салом Центра за културу и уметност и изведе две нумере – Парни Ваљак "ДОЂИ" и Миладин Шобић "ЏЕМПЕР ОД ВИНОГРАДА" имао је наставник физичког васпитања Игор Делетић.

"И ОВО СМО МИ" учитељи и наставници

Изложбена поставка у холу Дома културе била је продајног карактера, а и ту су учествовали учитељи и наставници.

Како је програм текао, наступиле су Маја Милошевић и Александра Стојаковић и прочитале своје ауторске песме. Затим су наступили Младен Величковић на гитари, а Братислав Младеновић на клавиру и Милан Тодоровић на хармоници.

Нумеру "Зов за недостижном лепотом" Боре Дугића извели су Немања Стојадиновић и Марко Јеленић на фрули и клавиру. Изворне песме су одувек представљале наше народно благо, а то нам је доказала својим гласом Јелена Крстић и то нумером "МАГЛА ПАДНАЛА".

На крају је уследио прави спектакл када су сви заједно удруженим снагама изашли на бину, измамили осмехе, сузе и добили велики аплауз подршке.

Учитељи и наставници свих основних и средњих школа на територији Општине Алексинац и школе у Ражњу под диригентском палицом Миље Миловановић, уз пратњу Саше Јовановића, Младена Величковића и Драгана Стојановића извели су пет песама – "Колачићи", "Морнар", "Нађи ме", "Бубе" и "Срце".

Прелепо вече пуно емоција доказало је да сви заједно удруженим снагама можемо помоћи некоме, а овог пута је то била Јасмина Дилкић и у току вечери прикупљено је укупно 167 740 динара и 60 евра.

А Ви који читате овај текст одмах пошаљите једну поруку 52 нa 3800 за Јасмину Дилкић.

Галерију са више слика можете погледати на следећем линку: FACEBOOK


# Центар за културу и уметност Марко Јеленић Јасмина Дилкић
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима