Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ни мени није све у Дверима по мери, али су оне једине које би биле у стању да зауставе суноврат Србије

rss

25.03.2015. Глас Дијаспоре

 

НИ МЕНИ НИЈЕ СВЕ У ДВЕРИМА ПО МЕРИ АЛИ СУ ОНЕ ЈЕДИНЕ КОЈЕ БИ БИЛЕ У СТАЊУ ДА ЗАУСТАВЕ СУНОВРАТ СРБИЈЕ УКОЛИКО ИХ МИ СВИ ПОДРЖИМО

Наравно да ми није све у Дверима по мојој апсолутној мери нити то иједна странка свима може бити, али су Двери зато једина странка у Србији која би била у стању да заустави суноврат Србије уколико је ми сви у томе подржимо.

Зашто? Двери су једина странка која је заснована на патриотским фундаментима и родољубивим принципијама која поседује и довољно набоја да се успешно супротстави квислинским режимима и самим покушајима инсталирања послушника страних интереса. Сама бит и срж Двери не дозвољава јој било какву колаборацију на штету народа са страним фактором. Напротив, патриотска орјентисаност уз традиционалну слободарску и умну суштину младих на којој је заснована не дозвољава јој било какву сарадњу са непријатељима српског народа.

Двери су по мојем схватању једина странка Србије која би била у стању на основи својих интелектуалних способности, структура умрежености да мирољубивим путем преузме кључеве своје куће у своје руке како би били своји на своме, домаћини своје куће и амбара. Не би нам више нико удељивао кришку хлеба од нашег властитог жита. Достојанство се не може бедом и глађу стварати, а још мање одржати. Двери су те које ће омогућити сваком грађанину Србије да не хода погрбљено већ сит и усправно!

Народ Србије има у Дверима своју шансу коју би требао да препозна и подржи како би се даљи суноврат Србије зауставио и животни стандард подигао.

Шанса је ту; Двери или сопствени суноврат, па на крају и крвопролиће. Тако ја то видим ту ствар у Србији по питању Србије и будућности народа у њој. На вама је избор! Ћутњом и не излажењем на изборе не може се ништа променити на боље, већ само на горе! Изволите!

Душан Нонковић – Теодоровић, оснивач и уредник Гласа Дијаспоре

 

Протест Двери - пребројте колико нас има


# Александар Вучић криминал Двери Влада Републике Србије Бошко Обрадовић протест лопови корупција Владан Глишић непотизам
@avucic @SPDveri @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима