Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ni meni nije sve u Dverima po meri, ali su one jedine koje bi bile u stanju da zaustave sunovrat Srbije

rss

25.03.2015. Glas Dijaspore

 

NI MENI NIJE SVE U DVERIMA PO MERI ALI SU ONE JEDINE KOJE BI BILE U STANjU DA ZAUSTAVE SUNOVRAT SRBIJE UKOLIKO IH MI SVI PODRŽIMO

Naravno da mi nije sve u Dverima po mojoj apsolutnoj meri niti to ijedna stranka svima može biti, ali su Dveri zato jedina stranka u Srbiji koja bi bila u stanju da zaustavi sunovrat Srbije ukoliko je mi svi u tome podržimo.

Zašto? Dveri su jedina stranka koja je zasnovana na patriotskim fundamentima i rodoljubivim principijama koja poseduje i dovoljno naboja da se uspešno suprotstavi kvislinskim režimima i samim pokušajima instaliranja poslušnika stranih interesa. Sama bit i srž Dveri ne dozvoljava joj bilo kakvu kolaboraciju na štetu naroda sa stranim faktorom. Naprotiv, patriotska orjentisanost uz tradicionalnu slobodarsku i umnu suštinu mladih na kojoj je zasnovana ne dozvoljava joj bilo kakvu saradnju sa neprijateljima srpskog naroda.

Dveri su po mojem shvatanju jedina stranka Srbije koja bi bila u stanju na osnovi svojih intelektualnih sposobnosti, struktura umreženosti da miroljubivim putem preuzme ključeve svoje kuće u svoje ruke kako bi bili svoji na svome, domaćini svoje kuće i ambara. Ne bi nam više niko udeljivao krišku hleba od našeg vlastitog žita. Dostojanstvo se ne može bedom i glađu stvarati, a još manje održati. Dveri su te koje će omogućiti svakom građaninu Srbije da ne hoda pogrbljeno već sit i uspravno!

Narod Srbije ima u Dverima svoju šansu koju bi trebao da prepozna i podrži kako bi se dalji sunovrat Srbije zaustavio i životni standard podigao.

Šansa je tu; Dveri ili sopstveni sunovrat, pa na kraju i krvoproliće. Tako ja to vidim tu stvar u Srbiji po pitanju Srbije i budućnosti naroda u njoj. Na vama je izbor! Ćutnjom i ne izlaženjem na izbore ne može se ništa promeniti na bolje, već samo na gore! Izvolite!

Dušan Nonković – Teodorović, osnivač i urednik Glasa Dijaspore

 

Protest Dveri - prebrojte koliko nas ima

Komentara: 1


# Aleksandar Vučić kriminal Dveri Vlada Republike Srbije Boško Obradović protest lopovi korupcija Vladan Glišić nepotizam
@avucic @SPDveri @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+7) (-0)

    Goran 26.03.2015.
    Niko nije savršen.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima