Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Исплата подносиоцима захтева за помоћ након обилних падавина

rss

07.09.2021. Општина Алексинац

У понедељак, 6. септембра 2021. године у сали Скупштине општине Алексинац, са почетком у 10 часова, одржана је 32. седница Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац.

Фото: Општина Алексинац

Извештај о тренутној епидемиолошкој ситуацији на територији општине Алексинац поднео је др Горан Видић, директор Опште болнице Алексинац. Према извештају, у периоду од 6. до 9. септембра 2021. године, по коме је укупно тестирано 500 пацијената од којих је 84 позитивних пацијената.

Директор ЈКП “Комуналне услуге“ Алексинац Далибор Марковић истакао је да предузеће врши редовне послове у циљу спречавање настанка и ширења инфекције изазване вирусом „Covid-19“.

На седници Штаба за ванредне ситуације формиран је стручно оперативни тим за евакуацију Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац, у циљу сагледавања стања, извршавања специфичних задатака и предузимање мера на подручју општине Алексинац.

Такође, формиран је стручно оперативни тим за збрињавање угрожених и настрадалих, у циљу сагледавања стања, извршавања специфичних задатака и предузимање мера на подручју општине Алексинац.

Према извештају комисије Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, извршиће се исплата подносиоцима захтева који су се обратили Штабу са захтевима за помоћ након обилних падавина дана 19. јула .2021. године а по сачињеном извештају комисије, у износу од 6000 динара.


# седница штаб за ванредне ситуације Горан Видић Далибор Марковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима