Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Isplata podnosiocima zahteva za pomoć nakon obilnih padavina

rss

07.09.2021. Opština Aleksinac

U ponedeljak, 6. septembra 2021. godine u sali Skupštine opštine Aleksinac, sa početkom u 10 časova, održana je 32. sednica Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac.

Foto: Opština Aleksinac

Izveštaj o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji opštine Aleksinac podneo je dr Goran Vidić, direktor Opšte bolnice Aleksinac. Prema izveštaju, u periodu od 6. do 9. septembra 2021. godine, po kome je ukupno testirano 500 pacijenata od kojih je 84 pozitivnih pacijenata.

Direktor JKP “Komunalne usluge“ Aleksinac Dalibor Marković istakao je da preduzeće vrši redovne poslove u cilju sprečavanje nastanka i širenja infekcije izazvane virusom „Covid-19“.

Na sednici Štaba za vanredne situacije formiran je stručno operativni tim za evakuaciju Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac, u cilju sagledavanja stanja, izvršavanja specifičnih zadataka i preduzimanje mera na području opštine Aleksinac.

Takođe, formiran je stručno operativni tim za zbrinjavanje ugroženih i nastradalih, u cilju sagledavanja stanja, izvršavanja specifičnih zadataka i preduzimanje mera na području opštine Aleksinac.

Prema izveštaju komisije Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac, izvršiće se isplata podnosiocima zahteva koji su se obratili Štabu sa zahtevima za pomoć nakon obilnih padavina dana 19. jula .2021. godine a po sačinjenom izveštaju komisije, u iznosu od 6000 dinara.


# sednica štab za vanredne situacije Goran Vidić Dalibor Marković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima