Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Туча након рочишта у суду у Алексинцу

rss

15.07.2020. Јужне вести

Да су се двојица Алексинчанина који су у спору потукли након рочишта у суду, и то у згради суда, потврђује адвокат једног од њих. Полиција је реаговала и утврђено је, како кажу, да нема елемената кривичног дела, већ свима који су учествовали следи прекршајна пријава.

Фото: al.os.sud.rs

Адвокат Алит Амзић прича да је на његовог клијента Владимира Павловића насрнула друга страна, са којом је већ 2 године у више спорова.

Јуче око 14 сати у Основном суду у Алексинцу након суђења, испред суднице број 22 нападнут је Владимир Павловић из Алексинца, који је у својству туженог приступио на рочиште. Напао га је песницама у главу тужилац С. П. из Алексинца који га тужи у скоро 5, 6 предмета, а све због догађаја од пре 2 године (багер у дворишту) - каже Амзић.

Иако су, како каже, камере све забележиле тужилац је проценио да нема елемената кривичног дела, а то потврђују и у полицији, али цео догађај описују као тучу двојице Алексинчана.

Полиција је одмах изашла на лице места, у згради Основног суда. Обавештено је тужлаштво које се изјаснило да нема елемената кривичног дела, већ да се поднесе обострана прекршајна пријава из области Закона о јавном реду и миру - кажу у полицији.

Адвокат Амзић каже да је обезбеђење реаговало касно и да је његов клијент задобио лаке телесне повреде, као и да су у току прегледи код специјалисте.

Извор


# полиција суд насиље Владимир Павловић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима