Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Дебела" новчана казна за снају која је деверу булдожером упала у двориште

rss

05.03.2019. Телеграф

Прекршајни суд у Алексинцу изрекао је новчану казну од 40.000 динара Н.Ж. (43) из овог града јер је 24. фебруара улетела багером у двориште свог девера Слободана Павловића, срушила му ограду и уништила 50.000 садница украсних туја вредних око пола милиона динара, након чега је грађевинским возилом бежала од полиције.

"Дебела" новчана казна за снају која је деверу булдожером упала у двориште

Против ње су поднете две прекршајне пријаве због нерегистрованог багера и брзе вожње алексиначким улицама током покушаја да умакне органима реда.

Осим две новчане казне од по 20.000 динара, она је добила и 11 казнених поена а изречена јој је и заштитна мера забране управљала моторним возилом у трајању од шест месеци.

На ову пресуду она има право жалбе у року од 15 дана, након наступања правоснажности дужна је да је плати а тада ће јој мера забране бити уписана у возачку дозволу – саопштио је Мишел Марковић, в.д. председника Прекршајног суда у Нишу.

Како сазнајемо, Н.Ж. је изразила кајање због незапамћеног обрачуна са девером.

- Она је признала да је погрешила, казала је да се каје и прихватила одговорност за оно што је учинила – казали су наши саговорници упознати са овим случајем.

Против њеног супруга В.П. полиција је поднела кривичну пријаву због напада на службено лице у вршењу службене дужности јер се сукобио са полицајцима који су интервенисали поводом овог случаја. Њему прети казна од три месеца до три године затвора.

У багеру којим је Н.Ж. упала у деверово двориште налазио се и њен дванаестогодишњи син. Након овог догађаја Слободан Павловић је изјавио да је повод несвакидашњег обрачуна то што је тује насадио на братовљевом плацу.

Извор


# полиција суд насиље хапшење пресуда Слободан Павловић багер
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима