Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Поднета кривична пријава за случај силовања дечака код Алексинца

rss

02.10.2020. Курир

Случај силовања 7-годишњег дечака код Алексинца шокирао је Србију.
Случај је пријавила мајка детета која је с њим из Швајцарске у Србију дошла почетком јула како би малишан видео нашу земљу.

Фото: Unsplash

Како Курир пише, поднета је кривична пријава за случај у Алексинцу односно за кривично дело недозвољене полне радње.

Мајка је за Курир рекла да је „код сина током боравка у селу код мужевљеве родбине приметила поремећај, нервозу и неуобичајено понашање, као и да врши нужду у гаће да би потом открила да га је рођак (16) одвео у шталу и силовао.

Дошла сам са седмогодишњим сином на одмор у Србију, да видимо родни крај, а прошли смо кроз пакао. У шоку сам, моје дете било је жртва сексуалног злостављања, и то од дечака старог 16 година, даљег мужевљевог рођака! Случај сам пријавила полицији и првим авионом вратили смо се у Швајцарску - овако за Курир прича жена (име и презиме познато редакцији) која је родом из околине Ниша. Како сазнајемо, сумња се да је исти дечак злостављао још једног малолетника старог девет година!

Мајка седмогодишњака је са сином дошла из Швајцарске почетком јула ове године и, како каже за Курир, „код сина је током боравка у селу код мужевљеве родбине приметила поремећај, нервозу и неуобичајено понашање“.

Жртва још један дечак

- Потом сам сазнала горку истину о рођаку који потиче из мужевљеве фамилије. Нисам схватала у почетку о чему се ради. Муж је био у Швајцарској, а ја сам дошла са сином да упозна Србију, да види рођаке. Он је убрзо по доласку постао нервозан и вршио је велику нужду у гаће. То ми је било потпуно необично, мајка на све помисли, па и на промену средине, другачију храну - прича ова очајна жена кроз сузе и додаје:

- Онда су до мене дошле страшне вести. Тај момак је, док смо били тамо, одводио мог сина у шталу или, како бих рекла, то је нека врста оставе, где му је гурао прсте у задњицу, махао је својим полним органом и шта је већ све радио. Страх ме је и да помислим на све то, а не и да кажем. Отишла сам у полицију 31. јула и све пријавила. Након тога сам села на авион и одвела дете за Швајцарску.

Она није ни слутила шта ће она и њен син доживети у селу код Ниша, а на рођака манијака упозорила ју је једна комшиница. Након тога, она каже да је преживела тешке дане.

- Укључила сам се у све то и сазнала да је и један деветогодишњи дечак настрадао од овог момка, али је он, за разлику од мог сина, све детаљно испричао полицији. То мора да престане. Боже, колико смо помагали тој породици! То је сиромашан крај, слали смо и неке паре, куповали им мобилне телефоне... А шта смо заслужили - пита се ова жена која је тренутно у Швајцарској и која тражи од нишког правосуђа да казни кривца.

Кривична пријава

Полиција је по пријави мајке, а због сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње над седмогодишњим дечаком, поднела кривичну пријаву против старијег малолетника Вишем тужилаштву у Нишу. Тужилаштво у Нишу није желело да коментарише овај догађај.

Извор Извор


# хапшење кривична пријава силовање
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима