Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Мајка данијела сумња да јој се син убио: Чудно се понашао, разбио је мобилни

rss

27.10.2018. Курир

Данијела Алић (38) и Владан Бабић (34) из села Мозгово код Алексинца сумњају да им се син Михајло Бабић (22) обесио 15. септембра у Београду где је радио и живео са женом и дететом. Данијела каже да је цео случај обавијен велом тајне ...

Мајка данијела сумња да јој се син убио: Чудно се понашао, разбио је мобилни

Супружници Данијела Алић (38) и Владан Бабић (34) из села Мозгово код Алексинца сумњају да им се син Михајло Бабић (22) обесио 15. септембра у Београду где је радио и живео са женом и дететом.

Данијела каже да је цео случај обавијен велом тајне јер није оставио опроштајно писмо, а оцу је рекао и да у телефону има неки компромитујући снимак, али није објаснио шта се види на том видео материјалу.

"Ми смо из полиције добили извештај да је Михајло извршио самоубиство, али у то не верујемо јер он то никада не би урадио. Он из првог брака има двоје деце и из другог једно. Који би човек са три детета тек онако подигао руку на себе", почиње причу Данијела која напомиње да тело као да није личило на њеног сина.

Михајло је живео у баракама у Београду и радио је све и свашта да би прехранио породицу. Последње две године, како каже мајка, није често ни долазио у Мозгово због посла.

"Била је једна чудна ситуација када је последњи пут био. Као да му се није враћало за Београд. Два пута је куповао карту јер је први пут ваљда пропустио аутобус. Онда је оцу Владану рекао да на телефону има неки снимак, али није открио шта се види на снимку. Када су нам јавили око 04.30 сати да се убио, одмах сам посумњала у свашта, али не могу никога да оптужујем. Касније нам је снаја рекла да је он тај телефон разбио и да нема ни апарата ни снимка. Шта је било на том снимку, заиста не знам", каже Данијела Алић.

Она каже да је због свега тога њен супруг психички оболео и не нада се поновном покретању истраге пошто је полиција већ потврдила да је реч о самоубиству.

"Нисам видела место где се убио, не могу. Страшно се осећам, али сумњам да иза тог наводног самоубиства има нечег тајновитог. Он се често свађао са женом, растајали су се па су се опет спајали. Ево сви могу да посведоче да је био добар човек", каже она.

Исекли им струју десет дана после самоубиства сина

Данијела и Владан тешко живе у Мозгову код Алексинца. Њих двоје имају седморо деце, три сина и четири ћерке, а Електропривреда Србије им је десет дана након самоубиства сина Михајла исекла стују због дуга у кући у Мозгову.

"Хранимо се из неке помоћи Центра за социјални рад. Муж оболео, ја се трудим да останемо чисти и сити колико то можемо. Није лако одгајити седморо деце. Венчали смо се млади и мислили да ће све да крене на боље, али ето шта се догодило", жали се Данијела.

Курир/М.С.


# Мозгово Електропривреда снимак самоубиство Данијела Алић Владан Бабић Михајло Бабић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима