Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Majka danijela sumnja da joj se sin ubio: Čudno se ponašao, razbio je mobilni

rss

27.10.2018. Kurir

Danijela Alić (38) i Vladan Babić (34) iz sela Mozgovo kod Aleksinca sumnjaju da im se sin Mihajlo Babić (22) obesio 15. septembra u Beogradu gde je radio i živeo sa ženom i detetom. Danijela kaže da je ceo slučaj obavijen velom tajne ...

Majka danijela sumnja da joj se sin ubio: Čudno se ponašao, razbio je mobilni

Supružnici Danijela Alić (38) i Vladan Babić (34) iz sela Mozgovo kod Aleksinca sumnjaju da im se sin Mihajlo Babić (22) obesio 15. septembra u Beogradu gde je radio i živeo sa ženom i detetom.

Danijela kaže da je ceo slučaj obavijen velom tajne jer nije ostavio oproštajno pismo, a ocu je rekao i da u telefonu ima neki kompromitujući snimak, ali nije objasnio šta se vidi na tom video materijalu.

"Mi smo iz policije dobili izveštaj da je Mihajlo izvršio samoubistvo, ali u to ne verujemo jer on to nikada ne bi uradio. On iz prvog braka ima dvoje dece i iz drugog jedno. Koji bi čovek sa tri deteta tek onako podigao ruku na sebe", počinje priču Danijela koja napominje da telo kao da nije ličilo na njenog sina.

Mihajlo je živeo u barakama u Beogradu i radio je sve i svašta da bi prehranio porodicu. Poslednje dve godine, kako kaže majka, nije često ni dolazio u Mozgovo zbog posla.

"Bila je jedna čudna situacija kada je poslednji put bio. Kao da mu se nije vraćalo za Beograd. Dva puta je kupovao kartu jer je prvi put valjda propustio autobus. Onda je ocu Vladanu rekao da na telefonu ima neki snimak, ali nije otkrio šta se vidi na snimku. Kada su nam javili oko 04.30 sati da se ubio, odmah sam posumnjala u svašta, ali ne mogu nikoga da optužujem. Kasnije nam je snaja rekla da je on taj telefon razbio i da nema ni aparata ni snimka. Šta je bilo na tom snimku, zaista ne znam", kaže Danijela Alić.

Ona kaže da je zbog svega toga njen suprug psihički oboleo i ne nada se ponovnom pokretanju istrage pošto je policija već potvrdila da je reč o samoubistvu.

"Nisam videla mesto gde se ubio, ne mogu. Strašno se osećam, ali sumnjam da iza tog navodnog samoubistva ima nečeg tajnovitog. On se često svađao sa ženom, rastajali su se pa su se opet spajali. Evo svi mogu da posvedoče da je bio dobar čovek", kaže ona.

Isekli im struju deset dana posle samoubistva sina

Danijela i Vladan teško žive u Mozgovu kod Aleksinca. Njih dvoje imaju sedmoro dece, tri sina i četiri ćerke, a Elektroprivreda Srbije im je deset dana nakon samoubistva sina Mihajla isekla stuju zbog duga u kući u Mozgovu.

"Hranimo se iz neke pomoći Centra za socijalni rad. Muž oboleo, ja se trudim da ostanemo čisti i siti koliko to možemo. Nije lako odgajiti sedmoro dece. Venčali smo se mladi i mislili da će sve da krene na bolje, ali eto šta se dogodilo", žali se Danijela.

Kurir/M.S.


# Mozgovo Elektroprivreda snimak samoubistvo Danijela Alić Vladan Babić Mihajlo Babić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima