Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОПШТИНСКА ЛИГА: Тешичани самују на врху

rss

20.10.2019. Милан Милојевић

Први пораз Љубешана, Добрујевчани срећно до победе у Трњану, Радевчани сигурни против Мозговаца.

Детаљ са утакмице Јастребац-Шкриљац

Тешичани су у дербију кола дошли до три драгоцена бода. Јесу домаћи имали посед лопте али су се мучили у првом полувремену. Једини погодак у том периоду сусрета постигао је млађани Дарко Ценић у 39 минуту. Друго полувремене почело је са неколико изразитих прилика за домаће. Међутим, у тим ситуацијама на висини задатка био је голман гостију Марјановић. Резервиста Александар Стефановић у 66 минуту користи лошу поставку голмана, коме је и сунце засметало и дуплира предност. Два минута касније брзоноги Стефан Милетић бежи одбрани Тешичана и смањује резултат. Победу домаћих доноси још један резервиста у 79 минуту Слободан Вукадиновић.

Радевчани су у лаганом ритму погоцима двоструког стрелца Богдана Ракића победили младу екипу Темпа.

Добрујевчани су теже него што су очекивали победили домаћи Борац у Трњану. Домаћи су од 18 минута водили голом Милоша Златановића, да би гости преко Стефана Вукић у 57 минуту дошли до изједначења. Осам минута касније домаћи поново долазе до предности. Овог пута стрелац је био резервиста Стефан Костадиновић. А онда у шест минута потпуни преокрет. Прво је из казненог ударца поравнање донео Иван Јовановић у 75 минуту, да би Стефан Вукић у 81 минуту постигао свој други погодак на утакмици и својој екипи донео велика три бода.

За изненађење дана побринули су се играчи Полета из Витошевца, који су на свом терену нанели први пораз екипи Црвене Звезде.

Епитет најмалерозније екипе општинске лиге сигурно иде екипи из Горње Пешчанице која четврту утакмицу у првенству губи у последњим тренуцима утакмице.

 

СЕМАФОР 7.КОЛА :

 

Јастребац – Шкриљац  3:1

Полет (Р) - Темпо 2:0

Полет (В) - Црвена Звезда  2:0

Рутевац – Ратар  1:0

Борац – ОФК Слога  2:3

Вукашиновац - Јединство 0:0

 

На табели прво место заузима екипа Јастрепца са максималних 21 бодом, од другог до четвртог места следе ОФК Слога, Црвена Звезда и Полет из Радевца који имају по победу мање, на зачељу Темпо и Вукашиновац имају по два освојена бода.

 

 

Следећег викенда у Добрујевцу у великом дербију домаћа Слога дочекује Полет из Радевца.


# фудбал Александар Стефановић Вукашиновац општинска лига Иван Јовановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима