Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОПШТИНСКА ЛИГА: Фаворити по плану

rss

13.10.2019. Милан Милојевић

Првопласиране екипе показале класу и оправдале улогу фаворита.

ОПШТИНСКА ЛИГА: Фаворити по плану

Дерби кола играо се у Суботинцу, где ослабљени домаћин није могао да парира гостима из Радевца, који су се чини се опоравили од прошлонедељног пораза. Гости су имали убедљиво вођство до пред крај утакмице, домаћин са два везана поготка уноси неизвесност али сем часног пораза више нису могли.

Тешичани носе кући нови минималац са другог узастопног гостовања. На другој страни Ратар баш нема среће, трећу утакмицу за редом кућу губи у последњим минутама утакмице. Овог пута им је пресудио њихов бивши играч у 85 минуту Милан Костадиновић.

У Горњем Љубешу гости из Рутевца су дуго дуго одолевали домаћој Црвеној Звезди. Захваљујући пре свега неискуству гостију домаћи преко Далибора Анђелиновића, Живића и из казненог ударца Радића ипак уписују тројку и остају на првом месту табеле заједно са Тешичанима.

Добрујевчани су поново потврдили да су  најефикаснија екипа лиге. Троструки стрелац у победи против слабашних гостију из Вукашиновца био је Немања Тасић, док је гол мање постигао Иван Јовановић.

  СЕМАФОР 6.КОЛА :

Шкриљац - Полет (Р) 2:3

Црвена Звезда - Рутевац 3:0

Темпо - Борац 3:3

Ратар - Јастребац 0:1

ОФК Слога - Вукашиновац 5:1

Јединство - Полет (В) 1:4

На табели прво место деле Црвена Звезда и Јастребац са максималних 18 бодова, трећа ОФК Слога и четврти Полет из Радевца имају по 15, на зачељу Вукашиновац има један освојени бод.

 

Следеће недеље у дербију у Тешици, домаћи Јастребац дочекује екипу Шкриљца из Брадарца, док у Трњану Добрујевчане очекује тежак испит против домаћег Борца.   

 

 

 


# фудбал Вукашиновац општинска лига Иван Јовановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима