Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OKRUŽNA LIGA: Kormanci sigurni u lokalnom derbiju

rss

24.11.2019. Milan Milojević

Rutevčani nastavljaju sa sjajnim igrama, Rudarima samo bod, Palilulci izgubili

Detalj sa utakmice Sloga-Napredak 2012

Komšijski derbi u Kormanu pripao je domaćoj Slogi. Krušijani su igrali smušeno, neorganizovano, nisu imali rešenja za brzonogog Stanimirovića, koji je na današnjoj utakmici postigao tri pogotka. Rezervista Marinković upotpunio je sjajnu partiju domaćina sa dva gola na svom kontu. Počasni pogodak za goste delo je Aleksandra Petrovića početkom drugog poluvremena.

Rutevčani nastavljaju sa sjajnim igrama i još boljim rezultatima. Ovog puta nisu imali milosti prema slabašnim domaćinima iz Padine. Šest lakih komada za overu drugog mesta. Dvostruki strelac bio je Nikola Denić. Po jednom su se u listu strelaca upisali kapiten Dušan Brzaković, Miloš Mitrović, Lazar Radojković i Stefan Lazić.

Rudari su na svom terenu u derbiju igrali miroljubivo sa gostima iz Batušinca.

 

SEMAFOR 16.KOLA :

 

Rudar ALPOS - Mladost  0:0

Sloga - Napredak 2012 5:1

Padina 1989 – OFK Rutevac 1908  0:6

Moravac (Č) – Elid 2:0

Rasovača - Zaplanjac 0:0

Moravac (ZT) - Naisus 1977 1:3

Radnički 1947 - Doljevac  0:10

Radnički 1924 - Pobeda 0:2

Baličevac - Palilula 4:0  

 

Naisus iz Rožine je i dalje prvi sa velikih devet poena prednosti  u odnosu na prvog pratioca, Rutevčani sigurno drže drugo mesto, Rudari su ovim remijem pali na peto mesto, imaju 29 boda, Kormanci su osmi sa 25 boda, Palilulci imaju 13 dok Krušijani ostaju na 12 boda.   

 

Sledećeg vikenda spušta se zavesa na okružnu ligu. Palilula na gradskom stadionu dočekuje ekipu Rasovače, Rutevčani takođe na istom mestu ekipu Baličevca, Sloga iz Kormana ide na noge Elidu u Donjem Dušniku, Rudari u Gadžinom Hanu domaćem Zaplanjcu dok Krušijani dočekuju Radnički iz Čapljinca.


# fudbal Aleksandra Petrović Nišavska okružna liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima