Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Додељене награде најуспешнијим спортистима

rss

13.01.2014. Извор: Радио Алексинац

Најуспешнији спорски колектив у 2013. години на подручју општине Алексинац по избору Спортског савеза општине Алексинац је Кошаркашки клуб „Јастреб“ из Алексинца, а најуспешнији спортиста је Радмило Мојисиловић из КК „Напредак -Макси Ко“, док је најуспешнија спортискиња Оливера Марковић из ЖРК „Алексинац“.

Додељене награде најуспешнијим спортистима

У јуниорској конкуренцији, најуспешнија је Марија Циглер из Карате клуба „Шуматовац“ , док је најуспешнији спортиста у претходној години Филип Трајковић из џудо и џиу-џицу клуба „НИФ“. За најталентованијег јуниора у 2013. години проглашен је Милош Нисић из РК „Алексинац“.

Јован Живић из Стонотениског клуба „Шуматовац“ је најуспешнији спортски радник у протеклој години, а признање за развој фудбалског спорта добио је Драган Ристић из ФК „Морава“ у Житковцу. Богољуб Степановић - Боги је носилац признања за свеобухватан рад у спорту.


Доделили награде сами себи

Спортски савез општине Алексинац доделио је и захвалнице председнику општине Алексинац Ненаду Станковићу, командиру Полицијске станице у Алексинцу Велибору Ђорђевићу и директорки ОТИС-а Милени Максимовић.

 


# председник општине ОТИС Милена Максимовић Велибор Ђорђевић Радмило Мојсиловић Оливера Марковић Марија Циглер Филип Трајковић Милош Нисић Шуматовац СТК Драган Ристић Богољуб Степановић Јован Живић Јастреб КК Ненад Станковић спортски савез
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима