Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Besmisao aleksinačke skupštine

rss

16.06.2015. D. Ostojić

U dopuni dnevnog reda, odbornicima na dan zasedanja dostavljen materijal od 436 strana.

Besmisao aleksinačke skupštine

 To ni najveći genijalci ne bi mogli pročitati, za tako kratko vreme. Upravo se to desilo na zasedanju današnje skupštine.

Krenimo sa činjenicama.

Skupština je zakazana sa 15 tačaka dnevnog reda.

Pred početak skupštine odbornicima je dostavljena dopuna dnevnog reda, od 16 novih tačaka. To i ne bi bio toliki problem da tih 16 tačaka nije pratio materijal od 436 strana koje je trebalo isčitati.

"Pa da smo svi odbornici svetski prvaci u čitanju, pa ne bismo mogli za desetak minuta isčitati 436 strana. To je definitivno besmisao aleksinačkog parlamentarizma. Još bih da vam kažem da su teme dnevnog reda bile od krucijalnog značaja za opštinu, jer je trebalo raspravljati o rebalansu budžeta i funkcionisanju javnih preduzeća." ističe jedan od opozicionih odbornika.

Ovo je još jedan od dokaza da je parlamentarizam u Aleksincu izgubio svaki smisao. Nakon što je skoro pola parlamenta prešlo iz jedne u drugu partiju, današnje zasedanje skupštine je pokazalo da je u Aleksincu, i Bog rekao "Laku noć Aleksinčani".

Komentara: 6


# budžet opština skupština odbornici
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+18) (-1)

  Besmisao potpuni. 16.06.2015.
  Još malo će gradjani trpeti ovakva iživljavanja,kako na lokalu tako i na nivou Republike, nedvosmisleno će im narod reći šta misli o Toniju Bleru kao savetniku ove Vlade,o tutoru Vlade Angeli Merkel o približavanju Srbije zločinačkoj organizaciji NATO paktu koja pod prividom nekakve mirovne intervencije napada na suverene države.Što se tiše Opštine Aleksinac koja spada u rang najjnerazvijenih tzv devastiranih Opština gde je preko 57% nezaposlenog radno sposobnog stanovništva koga uporno obmanjuju godinama o nekakvim investitorima i pokretanju privrede tu je izlišno bilo šta govoriti. Dakle,sačekajte naredne izbore i videćete šta ovaj narod zaista misli o smanjenju plata i penzija o punim crnim hronikama koje su svakodnevica o poskupljenju struje, o nepotizmu, o korupciji ,o svim aktuelnim akterima koji su izabrana lica koa su trebala da stvore ambijent i klimu za pokretanje zajednice a ne lično bogaćenje. Sradčani pozdrav svim poštenim ljudima.Kad dodje vreme, ne gledaj u bilborde niti PLAĆENE reklame,pogledaj oko sebe, pogledaj u šta ti se Srbija pretvorila.u šta tvoj grad?! Liči li ti to na dobro mesto za život,za budućnost za zasnivanje porodice?

 • (+5) (-1)

  juznasrbija 16.06.2015.
  Besmisao aleksinačke skupštine - dopuna dnevnog reda od 436 strana http://www.juznasrbija.info/vesti/politika/besmisao-aleksinacke-skupstine-dopuna-dnevnog-reda-od-436-strana.html

 • (+21) (-1)

  Udar 16.06.2015.
  Pa za ovo ste glasali i za ovakvu vlast sad cutite i trpite!Tako je i Sloba 10god.jahao narod ali nama treba motka da shvatimo greske.Pitanje je samo da li vas nije imalo sram i stida sto ste ove i ovakve doveli na vlast,da ne govorim o tome da ce opet vecina glasati za ovakve!

 • (+8) (-2)

  Udar 1 16.06.2015.
  Sve čestitke kolega Udar, ako si im reko. <<da bar imaju pameti da ćute i da glasaju može i za DS. Od ovh nema gorih, Sloba jeste i nas jahao zbog takvih što su birtali njega a sad sns. to isti birači. Sloba jeste bio diktator samo što socijalisti nisu bili ovolko glupi. Bruka i sramota gorih nije bilo niti ih može biti!

 • (+2) (-11)

  Besmisao 16.06.2015.
  Besmisao Dusane,kao i tvoj Sajt.Kao tetka si neka,rekla-kazala,iz supljeg u prazno.Hajd metlu u ruke,pa opleti po svojoj kuci i dvoristu.Imalo bi se vazda pisati....

 • (+1) (-3)

  Goran 17.06.2015.
  Sedite kući i ne izlazite napolje, naročito u vreme izbora.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima