Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zapaljeno vozilo u Aleksincu: Izgoreo automobil menadžera "Gramera"

rss

26.12.2018. Telegraf, Blic, Kurir

Automobil marke "fijat 500l", vlasništvo Duška Pavlovića iz Aleksinca, jednog od rukovodilaca u fabrici "Gramer", izgoreo je u požaru za koji se sumnja da je podmetnut.

Zapaljeno vozilo u Aleksincu: Izgoreo automobil menadžera "Gramera"

Vozilo je bilo parkirano ispred zgrade u kojoj Pavlović stanuje u Ulici Momčila Popovića u Aleksincu kada ga je nepoznata osoba, kako se sumnja, polila zapaljivom tečnošću i upalila.

- Spavao sam kada me je probudio komšija i rekao da mi automobil gori. Pogledao sam kroz prozor i video da je u plamenu. Pozvao sam policiju i nadam se da će počinilac biti nađen - kaže Pavlović.

- Vozilo je zapaljeno preksinoć oko 22.30 u Ulici Momčila Popovića, ispred stambene zgrade u kojoj živim. Šteta na vozilu vrednom 11.000 evra je totalna. Nisam primetio da mi je vozilo zapaljeno sve dok me komšija nije obavestio o požaru na mom automobilu. Verujem da paljevina ima veze sa mojom funkcijom u firmi "Gramer" - kaže Pavlović.

Slučaj je prijavljen policiji i istražne radnje su u toku.

- Policiji je prijavljen događaj 23. decembra. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu i policija intenzivno radi na slučaju, potvrđeno je u policiji.

Ovo je prema nekim procenama na teritoriji Niša i Aleksinca, 19 automobil koji je oštećen u vatrenoj buktinji, a do sada je rasvetljen jedan sklučaj namerno zapaljenog četvorotočkaša.


# vozila policija Gramer vatrogasci automobil požar Duško Pavlović
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima