Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Запаљено возило у Алексинцу: Изгорео аутомобил менаџера "Грамера"

rss

26.12.2018. Телеграф, Блиц, Курир

Аутомобил марке "фијат 500л", власништво Душка Павловића из Алексинца, једног од руководилаца у фабрици "Грамер", изгорео је у пожару за који се сумња да је подметнут.

Запаљено возило у Алексинцу: Изгорео аутомобил менаџера "Грамера"

Возило је било паркирано испред зграде у којој Павловић станује у Улици Момчила Поповића у Алексинцу када га је непозната особа, како се сумња, полила запаљивом течношћу и упалила.

- Спавао сам када ме је пробудио комшија и рекао да ми аутомобил гори. Погледао сам кроз прозор и видео да је у пламену. Позвао сам полицију и надам се да ће починилац бити нађен - каже Павловић.

- Возило је запаљено прексиноћ око 22.30 у Улици Момчила Поповића, испред стамбене зграде у којој живим. Штета на возилу вредном 11.000 евра је тотална. Нисам приметио да ми је возило запаљено све док ме комшија није обавестио о пожару на мом аутомобилу. Верујем да паљевина има везе са мојом функцијом у фирми "Грамер" - каже Павловић.

Случај је пријављен полицији и истражне радње су у току.

- Полицији је пријављен догађај 23. децембра. Обавештено је Основно јавно тужилаштво у Алексинцу и полиција интензивно ради на случају, потврђено је у полицији.

Ово је према неким проценама на територији Ниша и Алексинца, 19 аутомобил који је оштећен у ватреној буктињи, а до сада је расветљен један склучај намерно запаљеног четвороточкаша.


# возила полиција Грамер ватрогасци аутомобил пожар Душко Павловић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима