Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Građani sela Beli Breg, Donji i Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo i Prekonozi odsečeni od ostatka opštine

rss

24.06.2019.

Građani sela Beli Breg, Donji Krupac, Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo i Prekonozi su odsečeni od ostatka opštine jer već danima autobusi ne saobraćaju na tom području.

Foto: arhiva

U poruci koju je Aleksinac.net dobio piše:

Na relaciji Aleksinac - Rsovac ne saobraća ni jedan autobus od pre pet dana, što do sada nikada nije bio slučaj. Do sada su ukidali samo đački autobus, a sada su sve ukinuli tako šest sela nemaju više nikakav javni prevoz do grada.

Da vas podsetim da su u pitanju 1200 stanovnika u tih 6 sela. Da u Gornjem Krupcu postoji medicinska ambulanta koju građani susednih sela više ne mogu da posete jer nemaju prevoz. Tih šest sela su sada odsečena od grada.

Daljina Aleksinac - Rsovac je 33 km, a sela koja su ostala bez prevoza su Beli Breg, Donji Krupac, Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo i Prekonozi. Prevoznik koji saobraća na toj deonici je Niš ekspres. Početkom juna završeno je asfaltiranje deonice puta između Belog Brega i Donjeg Krupca.

Komentara: 2


# Niš ekspres prevoz saobraćaj Beli Breg Gornji Krupac Donji Krupac Aleksinac.Net autobus Rsovac Prekonozi Vrelo
@aleksinacnet @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-)

    Ivica 24.06.2019.
    Za vrelo samo ima ima tri polaska u pet i dvadesed pola osam i zadnji upola pet koji spava u vrelo gradski prevoz dolazi do do paligraca udaljenost do vrela je tri kilometra ali neće da ga puste zato što smo aleksinačka opština katastrofa kao da smo druga država.

  • (+4) (-1)

    XYZ 27.05.2021.
    Ne krivite EKSPRES, narod voli da se vozi taksijem, a ovi nisu blesavi da posluju s gubitkom.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima