Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje OO PS zbog problema u autobuskom prevozu

rss

06.02.2020.

Problemi sa „Niš ekspresom“ oko prevoza građana opštine Aleksinac, traje dugi niz godina. Njihovo monopolističko ponašanje prevazilazi sve mere i granice tolerancije. Početkom svakog školskog raspusta i praznika ukidaju brojne linije, a mesečne karte za radnički prevoz i dalje prodaju i ako prevoza nema, što znači uzimaju pare, a ne obavljaju prevoz.

Saopštenje OO PS zbog problema u autobuskom prevozu

Revolt građana je opravdan, jer oni koji putuju na relaciji Beli Breg - Aleksinac ili Draževac - Aleksinac, nemaju mogućnosti da na vreme stignu na posao, niti da se vrate s posla. U toku leta naši građani na relaciji Aleksinac - Rsovac (33 km) ostaju bez prevoza po tri meseca i ne mogu, ne samo doći do ambulante u Gornjem Krupcu, već ni do Aleksinca, ni grada Niša. Građani sela: Beli Breg, Donji i Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo i Prekonozi su praktično primorani da se sami snalaze oko prevoza.

Neophodno je u najkraćem roku naći rešenje za ovaj problem, jer „svaki čovek ima pravo na prevoz“ i smatramo da ovakvo njihovo ponašanje u našoj opštini, može sprečiti samo konkurencija.

Nadamo se da će nadležni organi lokalne samouprave u dogovoru sa „Niš ekspresom“ izaći u susret ugroženim žiteljima ovih sela i pronaći rešenje za problem koji ih muči godinama.

DO POBEDE!

Izvor: OO PS

Komentara: 1


# Niš ekspres Pokret Socijalista Draževac Beli Breg Gornji Krupac Donji Krupac Rsovac Prekonozi Vrelo
@poksocijalista @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-1)

    Viobran 10.02.2020.
    Rešenje je konkurencija.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima