Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Људи ово није Италија" ово је "Магна"

rss

22.12.2022.

Инклузивна позоришна представа одушевиле раднике МАГНЕ

"Људи ово није Италија" ово је "Магна"

Данас, у просторијама фабрике„ Магна сеатинг" у Алексинцу, одржана је инклузивна позоришна представа „Људи ово није Италија". Повод гостовања био је позив фирме како би се деци, глумцима ове представе доделили Новогодишњи пакетићи,од стране управе фабрике Магне сеатинг, огранак Алексинац.

 Представа је реализована од стране инклузивне радионице глуме, студија глуме Центра за културу и уметност Алексинац. Учесници представе су деца из Установе за децу и младе„Христина Маркишић ", Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју удружења„ Једнаки у различитости ", Основне школе за ученике са сметња у развоју и инвалидитетом "Смех и Суза", О.Ш.„Вожд Карађорђе", О.Ш.„Љупче Николић" и предшколске установе„ Лане".

 

Целокупно дружење протекло је у прелепој пред Новогодишњој атмосфери и сасвим је сигурно да ће ова мала група глумаца ускоро поново посетити ову познату Алексиначку фабрику.

Представа је рађена по мотивима текста "Добродошли у Холандију", Емили Кингсли. Редитељ представе је глумац Младен Милојковић из Ниша.Сарадници на припреми представе током трајања инклузивне радионице били су васпитач, педагог и дефектолог из Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју, и школе„ Смех и Суза.

Више слика можете погледати на линку: ЛИНК


# Љупче Николић ОШ Вожд Карађорђе ОШ Лане ПУ Смех и суза ОШ Магна Људи ово није Италија Установа за децу и младе„Христина Маркишић" Једнаки у различитости
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима